Cromoly Vloženo 24. Červen 2019 Sdílet Vloženo 24. Červen 2019 Ahoj, rozsvitila se mi kontrolka motoru a pres OBD2 mi Carista napsala chybu P0674 Cylinder glow plug circuit /open. Koukal jsem, ze by vymena zhavicky mela byt na pet minut, ale jsem ted na dovolene bez naradi. Chci se proto zeptat, jestli nevite presnej typ zhavicky, co je tam od vyroby (vyrobce a model), abych ji mohl objednat a hned po navratu z dovolene vymenit? Na motoru je napsany kod CUN304268 a jedna se o 135kW Scout. Jo a ctvrty valec je pri pohledu zepredu pod otevrenou kapotu ten uplne vlevo nebo ten uplne vpravo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Zdravím, budu muset vyměnit žhavičku na 1. válci. Chci se zeptat jestli rovnou nechat vyměnit všechny nebo pouze jednu? Četl jsem, že je lepší všechny, to se jako ty co jsou v pořádku zákonitě zničí nebo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 18. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2019 Nenapadá mě důvod proč by se měly ostatní zničit. Zvláště u tohoto motoru, kde jsou svíčky 5tivoltový a každá je samostatně napájená impulzivním napětím. Navíc vadná svíčka se zapíše do paměti závad, takže jde snadno a rychle zjistit jak na tom jsou. Otázka je o jak dlouho tu vadnou ostatní svíčky přežijou. Jednotlivá výměna má podle mě smysl jen v tom případě, že si výměnu uděláš sám. V případě využití servisu je asi lepší vyměnit všechny najednou i když jedna ze svíček obsahuje snímač tlaku ve válci a její cena není úplně zanedbatelná na to aby se měnila preventivně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Mne v servise pri demontáži hlavy jeden žhavič zlomily. Dali nový a všetko ide ako má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birniboy77 Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Jardo, díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richinc Vloženo 20. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2019 Ahoj taky jsem dneska měl chybu ve vagu žhavič na 4 valcu ,měnil jsem jen ten jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koldas Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Zdravím, trochu to tu oživím. VAG hlásí chybu žhaviče na válci 1. Motor 1.6 TDi GL. Kde kupujete svíčky (internet) a nebo jakého výrobce vybrat? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Brisk-268,Bosch-345,NGK-376,BorgWarner-468 CZk/kus napr. na Škoda-dily.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Syky12 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 (editace) Ahoj, mám takový menší dotaz nevíte někdo náhodou jaké žhavící svíčky jsou v octavii 3? 2.0 TDI CR 110 K, r.v. 2015 kód motoru CRMB. Nejsem si jistý jestli tam jsou všechny svíčky stejné nebo jestli je nějaká s měřením tlaku. Vzhledem na cenu se nechci splést. a popřípadě jaké jste dávali vy? Editováno: 31. Říjen 2021, autor: Syky12 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Ahoj, žhavič č3 je z meraním tlaku..mám ten istý kód motora.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Syky12 Vloženo 31. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2021 Před hodinou, Pajtaš napsal: Ahoj, žhavič č3 je z meraním tlaku..mám ten istý kód motora.. Super díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wampo Vloženo 29. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2021 Ahoj, mám stejný dotaz jako kolega předemnou. Octavia 3 2.0 TDI 110kW M6F r.v. 2015, kód motoru, ale jiný CKFC. Neví někdo jestli i zde je jedna svíčka s měřením tlaku? Předem díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 3. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2021 V 24. 6. 2019 na 20:01, Cromoly napsal: ............ Jo a ctvrty valec je pri pohledu zepredu pod otevrenou kapotu ten uplne vlevo nebo ten uplne vpravo? Ahojte, ktorý valec je č.1 pri pohladu z predu? ten nalavo alebo ten na pravo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vápno Vloženo 4. Prosinec 2021 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2021 Vlevo bere se to od rozvodů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.