Asken Vloženo 26. Červen 2019 Sdílet Vloženo 26. Červen 2019 (editace) Dobry den tankoval jsem do neoznaceneho kanistru naftu 25l auto se pak zaclo chovat ze nemelo vykon nad 2k otacek cukalo melo problem startovat koupil jsem cistic na vstriky ale nepomohlo to ma.nekdo rady ? Editováno: 26. Červen 2019, autor: Pawouk Když už píšeš jak Tatar, tak jsem za tebe upravil alespoň název tématu, aby to bylo dostatečně srozumitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Asken Vloženo 29. Červen 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Jednalo se o neznámý kanystr, zcela jistě plný špíny, rzi a zbytků barvy. Zde nic jiného než očista nádrže, vedení, vstřikovačů a výměna filtrů, nepomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 všechne bordel by měl zůstat na filtru. Spíš jestli v něm nebyla voda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Vypustit nádrž... pak znovu načerpat naftu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.