Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• 4 týdny později...

Ahoj jsou pěkný

Co se týče ET 41-38 budou více ven koukat ? širší ?

Doplatek 24600 pro Scout , RS a LK

Upraveno od Dedek71

Podle katalogu mimo jiné pneu šíře 255 místo 235.

• 2 týdny později...

Tak jsem změnil disky na ignite tak uvidíme jak budou v reálu vypadat

• Autor

O kolik to protáhlo dobu dodání? Kdy máš termín?

Datum výroby zůstal stejný  jenom se zajišťovalo jestli je mají 

A termín vyroby 37-39 KT

Upraveno od Dedek71

hlavne bude kvoli tej 255tke aj sirsi disk 8,5J,povodne 235 k 8J,takze v spojeni s nizsim et 38/predtym 41 to bude zmena urcite vzhladovo aj pocitovo badatelna

• 1 měsíc později...

Nechte ženský fotit ??

Povedz žene nech urobí ešte jednu ale celého auta z boku, dik

• 2 měsíce později...

Opravdu nejdou Ignite objednat pro 7mi místnou variantu? V konfigurátoru nelze...

• 3 týdny později...

Ahoj oni v konfigurátoru nemají  , musíš to změnit u dealera mají to asi od 08/2019 v příslušenství 

Doplatek byl 24600,-

Byl jsem to přeobjednat 24.07.2019 a v pohodě, kodi přišel nebo sjel z linky 11.9.2019

Upraveno od Dedek71

Pěkné to je, jenom bych chtěl vidět jak to auto s tím jede. Zkuste ze srandy přehodit místo těchto 20" nějaké lehké 17" nebo 18" a užší pneu. Dynamika bude úplně jinde. Kodiaq je totiž obrovská skříň a ani RS nejede nic moc.. 

Teď zimní 18" triglav , taky u skákaný na těch našich silnicí, ale v německu pohodě .

Pokud chceš závodit tak jiný typ auta třeba superb nebo oktu

Na "závodění" mám svého obyčejného Leona FR 1,8 tsi (240k). Za směšných 20-25tis kč se dostanu letos snad na cca 280- 300k. Je to jenom o velikosti turba a hmotnosti. U koncernu je to obzvlášť jednoduché - pasují mně bez úprav dvě větší verze turb. S největším se dá jít někde na 360k a víc.. To jsme ale trochu mimo téma. Nicméně i s takovým výkonem se dá pořád poznat velikost a hmotnost kol. Paradoxně se to daleko víc řeší u silnějších aut, kde by člověk řekl že je to jedno. Jenomže není. Já už mám tak šestou sadu kol a každá se chová trošku jinak. Pohybuju se jenom ve velikosti 18" a 19".  Už bych mohl vydat román na toto téma. :)

• 1 měsíc později...

Kdo by nechtěl Ignite a je nešťastný z nabídky kol pro Kokodák, může pošilhávat po tomto - Aronia Aero 19 palců se objevily u jednoho z akčních modelů v Německu.

obrazek.thumb.png.f07294ef7be84a14fa4439dcdfb04fec.png

• 1 měsíc později...

Zdravím, také jsem měl zájem o disky Ignite pro RS u 7mi místné verze. Pry to do sedmičky nejde.. v TP tato velikost tudíž umožněna není. Nikdo mi nedokázal vysvětlit proč to není možné. Znáte někdo důvod..?

• 2 týdny později...

Ahoj 

Přímo v letáku jsou pro RS , LK a SCOUNT.

Jestli si pamatuju ten leták posílala škoda okolo 24.6 nebo 24.7 loni dealerům .

Měli by tam jít v pohodě. Sám je mám  na LK a v konfigurátoru jdou dát. 

Na 5ti místní ano, ale

u 7mi místné verze to v konfiguratoru nelze..

Pro 7mi místnou L&K ani v techničaku není taková kombinace velikostí (průměr, ET, J)

Ano je to tak .?

Stejnak ta 3 řada je na nic 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.