Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Chlapi, stalo se Vám někomu, ze jedete, řídíte a najednou se vám začne samovolně upravovat sedadlo? Mě se to stalo včera večer... Úplně se snížilo dolu a prisunulo se dopředu tak, ze jsem byl rad, ze jsem se nezabil. To není přeci normální!!!! Od té doby chvíli funguje na nastavení a chvíli ne. Mám sto chuti za to Škodovku zažalovat. Vždyť to je skoro o život..

Stalo sa mi niečo podobné. Mohla za to pet fľaša ktorá mi spadla a zatlačila na ovládač sedáku.

A nenosis treba ledvinku nebo takovou tu "panskiu kabelku" ? Tchan takhle usedl ke spoluhezdci a jak si hodil tu ledvinku na bok tak si sedla vedle sedacky a zmackla tlacitko a sedadlo se snim zaviralo ?

• Autor

Kluci ? Teď mě bavíte, ale včera jsem sedel jen já na tom sedadle a nikdo jiný. Ani láhev, ani ledvinku ani nic podobného jsem neměl.. Bylo to dost nepříjemné ?

Premyslim, co s tím - jestli do Skodovky? Asi jo.. Ať s tím něco udělají..

Priste urcite nezapomenou na to, ze nastavovani sedacky zrusis zmacknutim jakehokoliv cudliku na sedacce.

To co popisujes je ale vazne hodne zvlastni. IMHO by melo pomoct vynulovat pamet sedadel, to by v servisu meli zvladnout snad na pockani.

Upraveno od M_ike

• Autor

Aleši, uznávám a omlouvám se. Zejména za to duplicitně téma. To se mi opravdu nepodařilo. Nicméně, včera jsem z toho byl opravdu, po dlouhé době, docela mimo. Nefungovalo na to vůbec nic. 

• Autor

Joo a opravdu to nastavování neslo zrušit ničím. Tedy ničím z tlačítek na nastavování sedadla. Nezkoušel jsem mackat čísla předvoleb uložených pozic.

a neslo to nijak zastavit a ani potom jakkoli upravovat. Nereagovalo žádné z tlačítek.

Máš SOS tlačítko??

• Autor

Nene, je to SUP 2016

Pokud tlačítka nezastavila sedačku, tak za to může jednotka pod sedačkou.

• Autor

To si taky myslím, ze to bylo řidiči jednotkou... nefungovalo nic.. Pak to chvilku šlo, pak zase ne..

Dojel jsem domu, pres noc to stalo a dneska vše funguje úplně bez problému.

jsem z toho na větvi...

Podotykam, ze VW miri k elektronickemu brzdovemu pedalu.. to jen tak v kontextu veci.

• Autor

No, tak to je výborný.. Takže ubude hodně lidí a řidičů a všeho.. Pokud to bude fungovat, jako mne sedadlo.. :-/

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.