funscreen Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Chlapi, stalo se Vám někomu, ze jedete, řídíte a najednou se vám začne samovolně upravovat sedadlo? Mě se to stalo včera večer... Úplně se snížilo dolu a prisunulo se dopředu tak, ze jsem byl rad, ze jsem se nezabil. To není přeci normální!!!! Od té doby chvíli funguje na nastavení a chvíli ne. Mám sto chuti za to Škodovku zažalovat. Vždyť to je skoro o život.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Stalo sa mi niečo podobné. Mohla za to pet fľaša ktorá mi spadla a zatlačila na ovládač sedáku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 A nenosis treba ledvinku nebo takovou tu "panskiu kabelku" ? Tchan takhle usedl ke spoluhezdci a jak si hodil tu ledvinku na bok tak si sedla vedle sedacky a zmackla tlacitko a sedadlo se snim zaviralo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 3. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Kluci ? Teď mě bavíte, ale včera jsem sedel jen já na tom sedadle a nikdo jiný. Ani láhev, ani ledvinku ani nic podobného jsem neměl.. Bylo to dost nepříjemné ? Premyslim, co s tím - jestli do Skodovky? Asi jo.. Ať s tím něco udělají.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 (editace) Priste urcite nezapomenou na to, ze nastavovani sedacky zrusis zmacknutim jakehokoliv cudliku na sedacce. To co popisujes je ale vazne hodne zvlastni. IMHO by melo pomoct vynulovat pamet sedadel, to by v servisu meli zvladnout snad na pockani. Editováno: 3. Červenec 2019, autor: M_ike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 3. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Aleši, uznávám a omlouvám se. Zejména za to duplicitně téma. To se mi opravdu nepodařilo. Nicméně, včera jsem z toho byl opravdu, po dlouhé době, docela mimo. Nefungovalo na to vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 3. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Joo a opravdu to nastavování neslo zrušit ničím. Tedy ničím z tlačítek na nastavování sedadla. Nezkoušel jsem mackat čísla předvoleb uložených pozic. a neslo to nijak zastavit a ani potom jakkoli upravovat. Nereagovalo žádné z tlačítek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Máš SOS tlačítko?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 3. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Nene, je to SUP 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 3. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 Pokud tlačítka nezastavila sedačku, tak za to může jednotka pod sedačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 3. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2019 To si taky myslím, ze to bylo řidiči jednotkou... nefungovalo nic.. Pak to chvilku šlo, pak zase ne.. Dojel jsem domu, pres noc to stalo a dneska vše funguje úplně bez problému. jsem z toho na větvi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Podotykam, ze VW miri k elektronickemu brzdovemu pedalu.. to jen tak v kontextu veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funscreen Vloženo 4. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 No, tak to je výborný.. Takže ubude hodně lidí a řidičů a všeho.. Pokud to bude fungovat, jako mne sedadlo.. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 No hej aj lietadla maju viacnasobne systemy a predsa padaju..... Tak by som si tym ele. Brzdovym pedalom nebol isty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.