Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím rapidaci.. mám rapida rok 2014 motor 1.2TSI 77Kw..

jde o to ze po nastartování studeného motoru se nic neděje ale po zahřátí jde z větráku cítit benzin.. pouze ale pokud zastavím nebo lehce jedu třeba cca 5km/h nebo když couvam.. děje se to i při klime i bez ni a i když jede topení.. a taky jen při nastartovanem motoru.. díval jsem se i pod auto a nikde nic nekape .. otevřel jsem i kapotu a taky jsem okem nic nezahlednul ani necítil. Jinak větší spotřeba taky není a benzin se zda ze neubývá.. 

je to takový smrad ze po dvou minutách se v aute nedá byt natož s dítětem 

nevite někdo co by to mohlo byt co zkontrolovat nejlépe i s obrázkem zase se v tom moc nevyznám v motoru.. a do servisu bych zajel až v nejhorším případě.. 

dekuji za rady a tipy.

Ale môže to byť aj kruhové tesnenie, ktoré tesní palivové čerpadlo s plavákom v nádrži a to je pod zadným sedadlom.

• Autor

Dneska jsem se šel kuknout na ten ventil a je to on.. diky za rady už mám nový koupeny a dneska to vymenim ..

• 1 rok později...

Kdo by potřeboval poslat opravnou sadu na opravu odvzdušňovacího ventilu víka motoru 1.2 TSI, mohu mosazný hadičník vyrobit a poslat poštou za cenu 350,- Kč včetně poštovného. (michalmart@centrum.cz)136575610.jpg?t=1621192606

• 5 měsíců později...

Zdravím, dnes jsem trochu pátral proč je cejtit beznín v kabině a dočetl jsem se o tomhle pověstném ventilu, kouknul jsem pod kapotu a zjistil jsem že tam žádný ventil není, a ani hadice k němu. Mohl by mi někdo z vás poslat fotky jak má zapojení ventilu a hadice od něj vypadat, jde mi hlavně o to kam hadice potom vede, zbytek zvládnu. Díky za případné reakce 

Ujisti se kterou verzi motoru máš. Zde popsaný probém se týkal jen první generace TSI motorů  a do FIII se montovali i EA211 která ten to problém neměla.

• 11 měsíců později...

Kdo by potreboval vyrobit odolnou nahradu hadicniku odvzdusneni ventiloveho vika, at se ozve emailem (michalmart@centrum.cz). Jsem schopen vyrobit a zaslat postou za 370,- 

Originalni plastovy hadicnik se zpravidla do roku od vymeny ulomi znovu.

132089575.jpg

132089575 (1).jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.