Publikováno Červenec 22, 20196 r Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu aké auto je najlepšie si vybrať s akým obsahom motora.Chcel by som zainvestovať do nového auta len neviem ktoré si vybrať.Nepotrebujem nejaké luxusné auto skôr sa mi jedná o to aby ma doviezlo kam potrebujem a aby som nechodil každú chvíľu do servisu čo sa tam niečo pokazí. Moje cesty su také väcšinou do roboty a naspäť.Týždenne najazdím cca 200-300 km.Chodím aj dlhšie trasy nie len po meste.Ďakujem za kazdú odpoveď. Pekný deň
Červenec 23, 20196 r Dobry den. Co řeknete na octavku 2 s motorem 1.6mpi nebo 1.9 tdi? Rapid s 1.2tsi? Aj tobě pěkný den Upraveno Červenec 23, 20196 r od TOMUS
Červenec 23, 20196 r Autor A motory su ako na tom? Nerad by som potom opat investoval do motora ked po chvili by odislo
Červenec 23, 20196 r 1.6, 1.9 to jsou dost trvale motory. K 1.6 můžeš mit plyn LPG. 1.2 řady ea111 je trošku poruchovy. Tam je poruchovy rozvod. Na kratký cestach rozvod rulychle odejde. 1.2 řady ea211 už nema chybu těch co měla předchozi řada. 1.2 ea211 jsou doporučovane
Červenec 23, 20196 r Ono záleží na hodně věcech, hlavně tedy na rozpočtu, zda to má být nové nebo ojeté, kolik vás v tom bude jezdit a další.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.