MrFiliper Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Zdravim, už nějakou dobu se trápim s pochopením ovládání této klimatizace. První věc, která mi je nejasná, je k čemu se používá tlačítko DUAL. Dočetl jsem se, ze by to nějak mělo měnit ty hodnoty teploty na levé a pravé straně, ale vůbec to nechápu. Může mi to ru někdo vysvětlit? Druhá věc je ovládání větrání pomocí prostředního kruhu, kde je i tlačítko setup. Chapu, ze se tím mění intenzita ofuku, ale podle toho co nastavim, se buď zapne i funkce AUTO, nebo ne. Na čem to závisí? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 DUAL: Pokud měníš teplotu ovladačem od spolujezdce, tak můžeš nastavit rozdílné teploty pro obě zóny (řidič/spolujezdec). Zmáčknutím tlačítka DUAL se spolujezdec opět nastaví stejně jako řidič a i jeho teplota bude měněna synchronně v závislosti na ovladači řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFiliper Vloženo 26. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Díky moc! Byl by tu ještě nekdo, kdo by vysvetlil to druhé? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFiliper Vloženo 26. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Můžete to alespoň zkusit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 26. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2019 Tak tím prostředním kolečkem měníš otáčky ventilátoru ručně. A pokud nastavíš hodnotu, kterou by climatronic taky býval nastavil v AUTO režimu, tak se chytne automatický režim a rozsvítí se kontrolka AUTO a už to reguluje dál vše samo. Než mu ručně vnutíš něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFiliper Vloženo 27. Červenec 2019 Autor Sdílet Vloženo 27. Červenec 2019 Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 V 26. 7. 2019 na 11:25, MrFiliper napsal: tlačítko DUAL. To je OIII předFL? U FL se to jmenuje SYNC a podle mě to líp vystihuje funkci - pokud to svítí, nastavení teploty je synchronní kolečkem u řidiče. Jak na svoje sáhne spolujezdec, sync zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Červenec 2020 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2020 1. Ten už tady rok nebyl. 2. I některý předfacelift má tlačítko SYNC - třeba já ho tam mám (2016). Jde tady o první ročníky OIII, které mají podle manuálů DUAL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 13. Březen 2021 Sdílet Vloženo 13. Březen 2021 Nechce se mi zakládat nové téma tak to dám sem. Jde na duální climatronic po FL sehnat náhradní otočný knoflík ? Nebo se musí měnit celý panel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JH12 Vloženo 26. Duben 2021 Sdílet Vloženo 26. Duben 2021 Bezi funkce AIR CARE automaticky u OIII 2020 a nebo to musim vzdy zapinat. Pokud to musim zapinat, je dobre to zapinat vzdy a po celou dobu jizdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 21. Květen 2021 Sdílet Vloženo 21. Květen 2021 Air Care je nutno aktivovat přes kabel adaptací. Jinak bych asi doporučil ručně spouštět. Myslím, že v případě potřeby se ukončí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.