Publikováno Červenec 26, 20196 r Zdravim, už nějakou dobu se trápim s pochopením ovládání této klimatizace. První věc, která mi je nejasná, je k čemu se používá tlačítko DUAL. Dočetl jsem se, ze by to nějak mělo měnit ty hodnoty teploty na levé a pravé straně, ale vůbec to nechápu. Může mi to ru někdo vysvětlit? Druhá věc je ovládání větrání pomocí prostředního kruhu, kde je i tlačítko setup. Chapu, ze se tím mění intenzita ofuku, ale podle toho co nastavim, se buď zapne i funkce AUTO, nebo ne. Na čem to závisí? Díky.
Červenec 26, 20196 r DUAL: Pokud měníš teplotu ovladačem od spolujezdce, tak můžeš nastavit rozdílné teploty pro obě zóny (řidič/spolujezdec). Zmáčknutím tlačítka DUAL se spolujezdec opět nastaví stejně jako řidič a i jeho teplota bude měněna synchronně v závislosti na ovladači řidiče.
Červenec 26, 20196 r Tak tím prostředním kolečkem měníš otáčky ventilátoru ručně. A pokud nastavíš hodnotu, kterou by climatronic taky býval nastavil v AUTO režimu, tak se chytne automatický režim a rozsvítí se kontrolka AUTO a už to reguluje dál vše samo. Než mu ručně vnutíš něco jiného...
Červenec 7, 20205 r V 26. 7. 2019 na 11:25, MrFiliper napsal: tlačítko DUAL. To je OIII předFL? U FL se to jmenuje SYNC a podle mě to líp vystihuje funkci - pokud to svítí, nastavení teploty je synchronní kolečkem u řidiče. Jak na svoje sáhne spolujezdec, sync zhasne.
Červenec 7, 20205 r 1. Ten už tady rok nebyl. 2. I některý předfacelift má tlačítko SYNC - třeba já ho tam mám (2016). Jde tady o první ročníky OIII, které mají podle manuálů DUAL.
Březen 13, 20214 r Nechce se mi zakládat nové téma tak to dám sem. Jde na duální climatronic po FL sehnat náhradní otočný knoflík ? Nebo se musí měnit celý panel ?
Duben 26, 20214 r Bezi funkce AIR CARE automaticky u OIII 2020 a nebo to musim vzdy zapinat. Pokud to musim zapinat, je dobre to zapinat vzdy a po celou dobu jizdy?
Květen 21, 20214 r Air Care je nutno aktivovat přes kabel adaptací. Jinak bych asi doporučil ručně spouštět. Myslím, že v případě potřeby se ukončí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.