Tomáš Urbánek Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Ahoj, jsem druhy majitel Skoda rapid 1.2 tsi cjzc 2016. Najezd 143000 km. Spojka mi zabira asi tak dva centimetry po sešlápnutí spojky, ale neprokluzuje, celkem mi to vadí, drive jsem mel fabii ii htp a tam zabirala v pulce, kde pedal tlaci pekne do nohy a mel sem vetsi cit v noze. Je to normální, nebo na výměnu celé spojky. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Az s ni budou problemy, tak ji vymenis. Zatim bych to neresil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Urbánek Vloženo 2. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Diky za info, ja chci tento problem vyresit. Je tedy spojka spatna kdyz zabira az uplne nahore, popripade jestli spatna neni, jde to nejakym zpusobem posunout aby zabirala v pulce ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 2. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2019 Když neklouže, špatná nebude. Možná bude mít něco za sebou, ale těžko říct. Některé spojky, když jsou hodně opotřebované, nebo spíš spálené zabírají děsně z hurta. Jednou už jsem se s tím setkal u prakticky nového auta. Nevím, čím to bylo, jestli z výroby, nebo jí dal někdo řádnou čočku.... Jinak nevím jestli se dá vymezit místo záběru, ale ještě jsem o tom u moderního vozu neslyšel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kahuda Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 Mě to zabírá až nahoře hned od nového auta, vadí mi to, řekl bych, že se to zhoršuje.V servisu mi řekli, že to seřídit nejde, jedině vyměnit spojku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin730 Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Já kupoval Rapida 1,2tsi jako roční vůz loni,najeto měl 23tis. a od začátku taky zabírá spojka dost nahoře, trvalo si na to zvyknout, nejhorší když přesedneš z jiného auta....asi je to "vlastnost" jak Škoda ráda říká... neměl jsem zatím možnost porovnat s jiným.Dnes mám najeto přes 50 tis.km a řekl bych že zabírá pořád stejně, už to neřeším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 17. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2019 Přesedám z několika vlastních vozů a několika služebních a se spojkami memám problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.