DaroshCZ Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Ahoj, pokud používáte někdo rakev na Karoqa jakou máte? Plánuji si nějakou pořídit, ale zatím nemám představu. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Stresni nosic Thule wingbar edge a box Thule Force XT M černý aeroskin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Já mám střešní nosiče Hakr a rakev Hakr Magic 400 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Ono dost záleží, co v ní hodláš vozit. Hlavně lyže? Nebo bagáž? Nebo oboje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 14. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Plánuji to hlavně na bagaz. Odesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Ja na lyze nejezdim. Proto jsem kupoval Thule Force XT M. Je kratsi a sirsi. Unese 75kg. Montaz na strechu je jednoducha. K bagazi se clovek dostane z obou stran. Odzkousel jsem si, ze i kdyz clovek jede v prutrzi mracen, do boxu se nedostala ani kapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Zkoušel někdo 2 Neumann velryby vedle sebe každou z jedné strany otvírat? V čem se liší příčníky Thule/Škoda/Hakr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 před 8 hodinami, DaroshCZ napsal: Plánuji to hlavně na bagaz. v tom případě co nejširší a nejvyšší. Objem nahnaný délkou je na tašky k ničemu. A osobně bych se vyhnul čemukoliv nad 10 tisíc - čím je bedna dražší (a novější), tím více láká nenechavce, což může poněkud komplikovat dovolenou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášPCE Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Sice to není rakev, ale já používám pro zvětšení přepravního prostoru toto: https://www.obchodth.cz/8254-thule-velospace-xt-938-thule-backspace-xt-9383.html Když nepotřebuji vozit věci slouží to na kola :-) Takové 2 v 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Zatím co mám představu, tak cena do 20000 Kč a kapacitu 450-500L a nosnost 75Kg. Koukal jsem po Thule XT, ale asi budu muset někam zajet a vyzkoušet co se mi vejde na auto abych ještě otevřel kufr. Odesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davy_CZ Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Na Karoq jsem pořídil Thule Motion XT XL. 500 litrů na tašky i lyže. Oproti Thule Force XT, který jsem měl půjčený, má lépe řešené zacvakávání a zamykání zámku - u Force jsem s tím trochu bojoval a bál se, že zlomím klíček.Barvu jsem nakonec zvolil titanovou, i když jsem původně zvažoval černou. Ta černá má sice luxusní "look" , ale tím že je lesklá, tak by na ni vždy byla rychle vidět špína a hádám že v létě na sluníčku by to byla i pěkná pícka.Každopádně instalace na příčníky je fakt pohodlná a rychlá.Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Na Karoq jsem pořídil Thule Motion XT XL. 500 litrů na tašky i lyže. Oproti Thule Force XT, který jsem měl půjčený, má lépe řešené zacvakávání a zamykání zámku - u Force jsem s tím trochu bojoval a bál se, že zlomím klíček.Barvu jsem nakonec zvolil titanovou, i když jsem původně zvažoval černou. Ta černá má sice luxusní "look" , ale tím že je lesklá, tak by na ni vždy byla rychle vidět špína a hádám že v létě na sluníčku by to byla i pěkná pícka.Každopádně instalace na příčníky je fakt pohodlná a rychlá.Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Ahoj,Pokud by jsi měl čas a chuť udělej pár fotek jak to sedí na autě. Když máš rakev na autě páté dveře jdou otvírat bez problémů?DikyOdesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davy_CZ Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 K vyfocení se teď bohužel pár dní nedostanu.Každopádně páté dveře jdou otevírat bez problémů. S rakví se dá na příčníkách v určité toleranci dle potřeby předozadně hýbat a nastavit.Pro nějaký hatchback by ta XL velikost byla ale kvůli těm pátým dveřím už hádám dlouhá. Karoq/Kodiaq v pohodě.Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Ja prevazim veci na ryby-tasky,pruty,bivak a spokojenost-montaz pomoci rychloupinaku,vyhrala u me cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 (editace) @DaroshCZ Takto vypada box na mem aute. Povrch boxu je "aeroskin" (matny, hruby). Vyska auta s boxem na mych pricnicich je 205 cm. Mozna je to dulezity udaj s ohledem na vjezd do garazi. Editováno: 15. Srpen 2019, autor: Pytlák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 16. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 @pytlak díky za fotky a popis.Odesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Ja mam take povrch matný hrubý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 16. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 @Pany díky za fotku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 (editace) @DaroshCZ Neni zac Editováno: 16. Srpen 2019, autor: Pany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Asi půjdu do Thule XXL co má těch 610 L v černé lesklé, když uz rakev tak max objem ?? na mého červeného sportline to bude pecka. Snad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 21. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Dej vědět jak ti sedí. DikyOdesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 @Čočkyn V rozumnem obchode to muzes odzkouset pred nakupem. Me nabidli, ze mi boxy, mezi kterymi jsem vahal, objednaji na prodejnu a ja to zkusim hodit na auto a vyberu si. Nevim jaky mas nosic (pricniky). Dej si ale pozor, jaka je sirka boxu a lozne plochy pricniku. Aby se Ti tam vesel. Napr. na me pricniky se vejde max. sirka boxu (v miste dosedaci plochy) 78 cm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 @Pytláknosníky nemám žádný, protože mi schází jedna věc, auto ??? to bude snad v září, nákup rakve nechám až na další rok, teď by se doma jen válela stejně, ale chtěl bych od Thule to XXL, možná bych tam totiž narval jak kočárej tak i golfky ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaroshCZ Vloženo 22. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2019 Příčníky mám od thule wingbar. O víkendu je hodím na auto a zkusím změřit.Odesláno z mého Pixel XL pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 23. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2019 Já jsem bral orig. Škoda rakev i s příčníky. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.