gabrielroman Vloženo 9. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2019 Zdravím Vás. Moj problém spočíva v tom že pri zapnutej klíme. Je jedno na ako chladno. Fúka z pravej strany ( oba spolujazdcove vyduchy + vyduch na sklo) teply vzduch. Vedeli by ste mi poradiť čo by mohlo robiť zlobu? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 20. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 Takže po dlhšom čase som zasiel na diagnostiku a tam sa ukazali tieto chyby. Tak sme skusili resetovat nastavenia klapiek, zadat tovarenske nastaviena, no nic sa nezmenilo a stále z pravej strany ide teplejší vzduch. po rozobrati odlkadacej skrinky sme pozerali či sa klapka hýbe no hýbe sa, je to na videu nižšie No už ma nenapada čo by mohlo byť na chybe. Budem vdačný za kazdu radu. 1566297978749011.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2019 a tu chybu to hlásí stále? Pokud ano, tak je motorek vadný (nepopozná svoji polohu), mohl by se dát opravit - rozebrat a vyčistit dráhu potenciometru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 21. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 (editace) Áno chybu hlási stále aj po opakovanom vymazaní a resetovani klapiek. Tak budem si musieť nájsť čas a rozobrat to. A to som sa tomu chcel vyhnúť, lebo je tam prístup ako k peniazom. Dal by sa niekde zohnať návod ako to vymeniť? Pozeral som na nete a nič som nenašiel tak nech tam ti rozoberaní niečo nepokaslem. Dakujem Editováno: 21. Srpen 2019, autor: gabrielroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 (editace) Tam by si nemal "pobabrac" nič držia ho tri skrutky buď prečistiť starý ako píše Wittman alebo daj nový Len je tam rozdiel aký maš c-tronic ,Valeo alebo Denso,. PS.Ak nevadi,odkiaľ si počujem tam východňárčinu. Editováno: 21. Srpen 2019, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabrielroman Vloženo 21. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 A ako zistim aky c-tronic tam mam? Lebo čo som pozeral tak nejake znaky značiek som si nevšimol. Nech si už dopredu poriešim diely ak ich budem potrebovat, kedže s autom jazdím denne. OT: Je tam počuť východniarčina, lebo som z Michaloviec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 21. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2019 Máš SS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kkkkkttttt Vloženo 18. Dubna Sdílet Vloženo 18. Dubna Ahoj ,jak se ti to prosimte podařilo vyřešit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.