Dominik Tchur Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 Zdravím mám dvojkovu fábiu 1.2htp s prednými elektrickými oknami.....mám problém s ľavým predným no len pri vyťahovaní, sťahovať ide hladko pri vyťahovaní ako by sekalo strojček pomaly ale sekavo sa dá vytiahnuť ....čo by to mohlo byť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juraj07 Vloženo 12. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2019 Kľudne to môže byť aj polámaný kábel v prechodke ku vodičovým dverám: A tiež odporúčam prejsť toto vlákno a skôr by som otázku smeroval tam: https://forum.skodahome.cz/topic/14249-el-ovládání-oken-závady-nefunkčnost/? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 13. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2019 (editace) Kdyby to bylo kabelem, tak by mu to blblo i při stahování. Já si myslím že jde jen těžko a motor zastavuje jako při překážce. Chtělo by to asi něčím namazat, a nebo vyměnit sametky. EDIT: píšu namazat, ale nemyslím olejem!!! Editováno: 13. Srpen 2019, autor: jipol57 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.