JirkaV79 Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Zdravím, potřebuji prosím poradit. Mám Fabii 3 a při otočením klíčku naskakujou na budíku kontrolky a poté to někdy pípne a někdy ne. Pak normálně startuju. Zdá se mě ,že dříve to dělalo vždy. Teď to pípne jen někdy. Možná je to jen blbost. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarkey Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Na maxidotu nebo v radiu u přehledu auta ti to nic nehlásí ? Mě většinou pipne servis, málo paliva, nízká teplota atp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaV79 Vloženo 14. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 V rádiu. Žádný problém to nehlásí. Všechno zhasne jen systém kontroly výfukových plynů a ten zhasne po nastartování. Ten zvukový signál je jiný než při např. servisní kontrole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheFuZZ Vloženo 14. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2019 Mě Fabia někdy pípá jak blbá když startuju s otevřenýma dveřma a u toho píše na přístrojovce něco o zapalování. Jinak normálně žádné pípání nevydává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaV79 Vloženo 15. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 To se mi taky někdy stává. Asi to zatím nebudu řešit a budu to sledovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 Co zařazená zpátečka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ilmirec Vloženo 15. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2019 otvorené dvere/ parkovacie svetlá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 zapnute blinkry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaV79 Vloženo 16. Srpen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 Nic z toho. Jak jsem již psal ,budu to sledovat a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2019 video???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.