*obelix* Vloženo 24. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2019 Ahoj všem, prodávám svůj stávající v nouzáku pojízdný vůz (prostě opravu už jsem nechtěl provádět a prodat s vadou), ozvali se mi na inzerát asi - 8 romů 15 turků 6 kamerunců 4 syřáni a můžu pokračovat kilometry textu dál.... tak jsem si řekl zkusím Turka - a a a ... no co vám budu povídat přijeli dva frajeři žasli nad tím že jim to prodám že to je fajnová kára apod. a pak mi řekli že mám jet kamsi do Prahy že to chtěj hned. Řikám to v nouzáku 50km nedá a když tak to bude eurotrip... a oni hm hm no tak na laně.... A já ale já to asi timhle způsobem prodat nechci. Tak mě asi půl hodiny lámali že to nejlepší co mě v životě potká je to prodat do zahraničí a že vydělám. Tak jsem si od nich vzal papíry s jakousi firmou v Belgii ale hlavně nechtěj nikde nic sami podepisovat, peníze ani neukázali (ale těch 5000 co jsem za to chtěl by snad vyndali i z fusekle dle zevření). Říkal jsem, že se nejdřív poptám na úřadě a asi po další půlhodině ujišťování jestli to stihne loď ve čtvrtek apod. snad jsem jim i slíbil, že Jumbo fakt umí lítat jen abych se jich zbavil. Tak a teď piště co si o tomhle všem myslíte ? Je to normální? Prý se tim živý... jakto, to stát jako fakt dovolí? Co by mě čekalo, máte někdo zkušenost? V čem je vlastně ten podvod? Nechce někdo auto na záchranu za přepis + dvě basy Plzní? Pač já už na tyhle lidi asi fakt nemam sílu, dneska mě to ujistilo, že vrakáč je to nejlepší místo pro auto s příběhem (kdo viděl 7 životů chápe vše :-), to auto jsem měl prostě hodně rád) . Díky za názory! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 25. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2019 Asi tusim, jak se citis. Jestli te to uklidni, tak byvaly kolega a kamarad mel BMW X(3?) z roku cca 2007-2010 (uz si to nemapatuji presne) a uz bylo v takovem stavu, ze to slo dat akorat na protiucet za nove. No a podle toho co povidal, tak primo servis/prodejce to pak strelil v podstate necemu podobnemu. Rikal ze oni porebujou hlavne papiry a samotne auto je jim ukradene. Pry to skoncilo nekde v rumunsku ci co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.