Jinks 123 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Zdravím ve spolek. Potřeboval bych poradit. Mám felicii 1.3 -monotronic-40kW rv.95. Auto startuje výborně ,na volnoběh není taky problém. Problém nastává ,že při záběru ( jízda do kopce) mi začne auto ztrácet výkon a přidání plynu na to nemá vliv. Jakmileuberu plyn na volnoběh a znovu přidám ,tak je to ok. Děje se to nahodile. Na autě je už vyměněný vstřikovač, všechny čidla (havlův snímaš,lambda,snímač teploty vody),Palec, víško rozdělovače, komplet kabeláž, řídící jednotka ,palivové čerpadlo + filtr a vzduchový filtr, komplet kabeláž.Když jsem auto připojil na Vag ,tak mi to píše 2 chyby : chyba havlova s nímače- žádny signál ( sporadická) Chyba lambda sonda - žadný signál ( sporadická) . Zajímave je že tyto chyby naskočí pouze pokud je motor vypnutý ( zapnuto pouze zapalování ) a nejdou vymaat. Vymazat jdou až motor nastartuju ( během chodu motory chyby nevyskočí). nemáte někdo nápad čím by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 řekl bych že s těma chybama při nenastartovaném motoru je to u Feldy normální, holt tehdy byla ještě diagnostika v plenkách, motor neběží, není signál. Jinak k problému, napadla mě už jen škrtící klapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosba Vloženo 29. Březen 2020 Sdílet Vloženo 29. Březen 2020 nazdar, ja mam problem s chcipanim motora a kolisanim otacok tak prave to zacinam riesit ja mam motor BMM 50kw 1.3 mono . Ja som zatial zistil ze: chyba havlova s nímače- žádny signál sa da merat iba pri behu lebo ked motor stoji hlasi chybu ( ale toto nieje chyba, po starte automaticky zhasne ) ine je lambda sonda , tu by som isiel na tvojom mieste skontrolovat. v domacich podmienkach sa to tiez da a vysvetli to dobre jeden chlapik na videu : https://www.youtube.com/watch?v=Tnvlv5l_WW0&t=1016s No objednaval par veci a potom budem pisat dalej ked chces, mozes aj ty ked mas daco nove. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.