rokane Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 (editace) Zdravím, prosím o radu, jde mi o to, že mi diagnostika psala chybu P0130, tak jsem vyměnil lambda sondu před katalyzátorem a nyní se mi po nějaké době většinou na volnoběh rozsvítí chyba P0170. Kde může být problém? Předem díky. ?? Editováno: 1. Září 2019, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 1. Září 2019 Sdílet Vloženo 1. Září 2019 (editace) Sondy netřeba hned měnit. Smazat chybu, projet motor ve vyšších otáčkách a potom občas to samé. Pokud jezdíš na spotřebu tak se na sondách uzazuje bordel který se nemá jat vypálit s jejího povrchu. Přesně to samé se mi stalo a poté už nikdy. Motor bky. PS koukni dráty k sondě chutnají zvířátkům.... Editováno: 1. Září 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 7. Září 2019 Sdílet Vloženo 7. Září 2019 V 1. 9. 2019 na 14:17, rokane napsal: Kde může být problém? Leckde. Chybný tlak paliva, vadný vstřik, který kape, netěsné sání, netěsný výfuk, vadné odvětrání karteru, chyba zapalování (svíčky, cívka). No a taky ta lambda. Jenže u té už víš, že je v tom nevinně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fobie 1.4 16 v Vloženo 6. Ledna Sdílet Vloženo 6. Ledna Mám stejný problém, chyba p0170, když chybu smažu auto nejede, když se rozsvítí EPC a kuře motor jede v pohodě v klidu i za 5 litrů.( nový egr, svíce kable, maf, čerpadlo filtry,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.