ben06 Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Tuším, že to tady někde bylo, spínačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 13. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 Je to verdikt ze škodovky a i jsem jsi to včera odzkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 13. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2020 A mohl by jsi mi dát typ, jak to odzkoušet jestli bude výsledek u mě stejnej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0prcek1 Vloženo 16. Srpen 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. Srpen 2020 (editace) Zapnul jsem klicek do prvni polohy a pak jsem dal startovaci polohu a nic to nedelalo,tak jsem pri tom propojil na spínačce pin 2 a 3 a auto hned naskocilo. A dneska jsem dal novou tu spinacku a chytlo to hned na prvni dobrou. Jen nevim jestli mas stejnou elektriku jako ja,ja mam rapida 2013 a koukal jsem,ze ty mas 2014 a ty uz meli myslim tu novou elektriku,ale nejsem jsi uplne jistej. Editováno: 16. Srpen 2020, autor: 0prcek1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 17. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2020 Dík za radu, zkusím vyměnit spínačku a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.