hardb Vloženo 13. Září 2019 Sdílet Vloženo 13. Září 2019 Zdravím, Včera me vcelku dost potrapilo auto a to tak že až za cesty jsem si všiml že mi nefunguje topení/ventilace a až jsem dojel na místo tak jsem zjistil že nefunguje i denní svicení, podle manuálu jsem našel pojistku od svicení (tusim 17. 7.5 A) tu jsem shledl a zjistil ze je ok, jen ty kontakty jsou takové opálené, dal sem ji tam znovu a problem uz se dále neopakoval Nesetkal sem s tím už nekdo ? Protože zde jsem nic nenašel (Spaceback mr 2015) Předem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 Asi závada na spínací skříňce, ten zadní ořech. Řešil jsem to v záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 1. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 (editace) Máš li jinou pojistku skus jinou, nebo si ohmetrem over že není přerušena. Jináč asi pokračuj zde .. Editováno: 1. Listopad 2019, autor: zwan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardb Vloženo 1. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2019 (editace) děkuji, jinak pojistka byla ok, jen byla taková opálená jak kdyby neměla 100% dotek ale od té doby to naštěstí už neudělalo Editováno: 1. Listopad 2019, autor: hardb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.