Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj všem 

Prosim o radu .

Kdyz jsem sedla do auta a chtěla nastartovat neslo to ,na přístrojové desce se mi ukázala tato závada .

Zavada brzd servis 

Tato závada se mi ukázala už po několikáté 

Jednou mě museli odtahnout.

A pak mi kamarad poradil odpojit baterku a počkat .

Nastal den kdy se to ukázalo znova a tak jsem odpojila baterku a čekala asi pět minut a pak ji zapla zpět.

Pak jsem mohla nastartovat  a na přístrojové desce už se mi nic neukazalo a mohla jsem pokračovat v jízdě .V servisu mi dělali diagnostiku ,ale ta jim nic neukazala. Žádnou závadu .

Nesetkal se s tím někdo prosím ,cim by to mohlo být .

Nemohu přece odpojovat stále baterku 

Dekuji za radu 

Rapid sedan 2015

gabi

Vloženo

A kdy dělali diagnostiku, po odpojení baterie?

To odpojování baterky jen resetuje zablokování auta - závada, ale trvá (může se kdykoliv projevit) a určitě bych to u brzd respektoval a s autem nejezdil. Pokud kvůli tomu nejde nastartovat, tak to auto vyhodnocuje, jako fatální závadu. Může se stát něco velmi ošklivého...

Vloženo

Diagnostiku dělali ve dvou servisech a nikdo nepřišel stále co to mu je ,protože diagnostika nic neukázala.

Je mi jasné ,ze brzdy jsou na aute nejdůležitější prvek ,ale musím  nejak jezdit ?

dnes v jsme Objednani v 16:00

opět na diagnostiku a zase v jiném servise ,tak jsem na to zvědavá jak dopadneme.

Brzdová kapalina je ok 

Dekuji 

Vloženo

Takže pánové

Po resetovani baterky byla načtena závada na softwaru a ještě mi rekli ,ze mám zkusit nabít baterku až 20hodin 

No tak alespoň něco mi rekli než v jiném servise ?????

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...