Publikováno Září 18, 20196 r Ahoj všem Prosim o radu . Kdyz jsem sedla do auta a chtěla nastartovat neslo to ,na přístrojové desce se mi ukázala tato závada . Zavada brzd servis Tato závada se mi ukázala už po několikáté Jednou mě museli odtahnout. A pak mi kamarad poradil odpojit baterku a počkat . Nastal den kdy se to ukázalo znova a tak jsem odpojila baterku a čekala asi pět minut a pak ji zapla zpět. Pak jsem mohla nastartovat a na přístrojové desce už se mi nic neukazalo a mohla jsem pokračovat v jízdě .V servisu mi dělali diagnostiku ,ale ta jim nic neukazala. Žádnou závadu . Nesetkal se s tím někdo prosím ,cim by to mohlo být . Nemohu přece odpojovat stále baterku Dekuji za radu Rapid sedan 2015 gabi
Září 18, 20196 r Nejsem mechanik, ale nejdřív bych zkontroloval množství brzdové kapaliny a pokud by bylo vše OK, tak bych jel určitě do servisu.
Září 18, 20196 r A kdy dělali diagnostiku, po odpojení baterie? To odpojování baterky jen resetuje zablokování auta - závada, ale trvá (může se kdykoliv projevit) a určitě bych to u brzd respektoval a s autem nejezdil. Pokud kvůli tomu nejde nastartovat, tak to auto vyhodnocuje, jako fatální závadu. Může se stát něco velmi ošklivého...
Září 18, 20196 r Autor Diagnostiku dělali ve dvou servisech a nikdo nepřišel stále co to mu je ,protože diagnostika nic neukázala. Je mi jasné ,ze brzdy jsou na aute nejdůležitější prvek ,ale musím nejak jezdit ? dnes v jsme Objednani v 16:00 opět na diagnostiku a zase v jiném servise ,tak jsem na to zvědavá jak dopadneme. Brzdová kapalina je ok Dekuji
Září 18, 20196 r Autor Takže pánové Po resetovani baterky byla načtena závada na softwaru a ještě mi rekli ,ze mám zkusit nabít baterku až 20hodin No tak alespoň něco mi rekli než v jiném servise ?????
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.