Gabuska Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Ahoj všem Prosim o radu . Kdyz jsem sedla do auta a chtěla nastartovat neslo to ,na přístrojové desce se mi ukázala tato závada . Zavada brzd servis Tato závada se mi ukázala už po několikáté Jednou mě museli odtahnout. A pak mi kamarad poradil odpojit baterku a počkat . Nastal den kdy se to ukázalo znova a tak jsem odpojila baterku a čekala asi pět minut a pak ji zapla zpět. Pak jsem mohla nastartovat a na přístrojové desce už se mi nic neukazalo a mohla jsem pokračovat v jízdě .V servisu mi dělali diagnostiku ,ale ta jim nic neukazala. Žádnou závadu . Nesetkal se s tím někdo prosím ,cim by to mohlo být . Nemohu přece odpojovat stále baterku Dekuji za radu Rapid sedan 2015 gabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpv Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Nejsem mechanik, ale nejdřív bych zkontroloval množství brzdové kapaliny a pokud by bylo vše OK, tak bych jel určitě do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabuliatko Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Paní píše že v servisu byla ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 A kdy dělali diagnostiku, po odpojení baterie? To odpojování baterky jen resetuje zablokování auta - závada, ale trvá (může se kdykoliv projevit) a určitě bych to u brzd respektoval a s autem nejezdil. Pokud kvůli tomu nejde nastartovat, tak to auto vyhodnocuje, jako fatální závadu. Může se stát něco velmi ošklivého... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabuska Vloženo 18. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Diagnostiku dělali ve dvou servisech a nikdo nepřišel stále co to mu je ,protože diagnostika nic neukázala. Je mi jasné ,ze brzdy jsou na aute nejdůležitější prvek ,ale musím nejak jezdit ? dnes v jsme Objednani v 16:00 opět na diagnostiku a zase v jiném servise ,tak jsem na to zvědavá jak dopadneme. Brzdová kapalina je ok Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Nemčko129 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Mal som podobný problém, vyriešil to nový akumulátor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gabuska Vloženo 18. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Takže pánové Po resetovani baterky byla načtena závada na softwaru a ještě mi rekli ,ze mám zkusit nabít baterku až 20hodin No tak alespoň něco mi rekli než v jiném servise ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.