Lukáš24126 Vloženo 18. Září 2019 Sdílet Vloženo 18. Září 2019 Čaute, mam problém s autom a uz som bezradny. 3x bolo v servise a stale je to o tom istom. Motor mi navstivila kuna, to sa opravilo boli nakusnute hadice. Od vtedy mi stale myzne voda po dlhsej jazde cca 50 - 100 km. Tak isto mi blika, nie vzdy, zhavenie pri startovani acc start stop a nenastartuje. Menili mi tempomat, nox system. Kde moze byt chyba? Dik za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 22. Září 2019 Sdílet Vloženo 22. Září 2019 Aby Ti to mohl někdo zde vůbec okomentovat, asi bude potřeba výstup z diagnostiky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš24126 Vloženo 23. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Diagnostika nenajde nic, preto to ani nemeckí mechanici nevedia najst?uz som normalne v koncoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Pokud Ti cokoliv bliká, pak na diagnostice musí něco být.... raději k někomu zajeď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Září 2019 Sdílet Vloženo 23. Září 2019 Všechny dráty a hadice jsou 100% OK? Pokud to začalo po kuně, tak nejspíš se něco přehlédlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš24126 Vloženo 25. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Blika mi to len pri startovani a nenaskoci. Potom pockam cca pol az hodinu a motor naskoci a nesvieti nic. Hadice su ok kontrolovali mi tonpo kune v 3 servisoch aj skodovke. Teraz ho mam v servise znova tak dufam ze najdu tu chybu a bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš24126 Vloženo 25. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Vraj to je medzichladic chkadiaceho vzduchu, ze tam nasli chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.