Lackosyk Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Kúpili sme nové auto Karoq 4x2 a dali sme si namontovať Vario Flex sedačky a pre čo najväčší batožinový priestor sme si dali na miesto rezervy opravárenskú sadu. Po čase som zistil že je to zlé riešenie a chcem si kúpiť dojazdové koleso aj s kompletnou sadou do kufra. Na originálnom e-shope majú len dva druhy a to pre Karoq 4x4 a 4x2 s pevnými zadnými sadadlami. Pradajca mi tvrdí, že to nebude pasovať, keď že mám Vario Flex. Nikto mi nevie poradiť. Má niekto Karoq s Vario Flez sedadlami a dojazdové koleso? Ďakujem za každú odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Ano mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lackosyk Vloženo 25. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2019 před 25 minutami, Martin Rušaj napsal: Ano mám. A to máte od výroby, alebo ste si to dokupoval zvlášť. Na eshope som našiel toto (v prílohe) myslím že by to malo pasovať. Ďakujem za odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Vypada to stejně, jak u mého auta. Ale na 100% mohu potvrdit až zítra odpoledne. Jsem na dovci v zahranici. Jinak bylo to z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lackosyk Vloženo 25. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2019 před 1 minutou, Martin Rušaj napsal: Vypada to stejně, jak u mého auta. Ale na 100% mohu potvrdit až zítra odpoledne. Jsem na dovci v zahranici. Jinak bylo to z výroby. Moc ďakujem, ak sa bude dať, pošlete mi aj foto? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 25. Září 2019 Sdílet Vloženo 25. Září 2019 Jasan. Ale nechápu, jaký mají sedačky vliv na rezervu. Co vám k tomu řekli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Ta nabídka v e-shopu je fakt divná. Já mám 4x4 a Vario sedadla a rezervu mám z výroby. Asi bych to objednal a vyzkoušel. Pokud to je z e-shopu, tak to jde do 14-ti dnů vrátit ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lackosyk Vloženo 26. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Před hodinou, TWiDY napsal: Ta nabídka v e-shopu je fakt divná. Já mám 4x4 a Vario sedadla a rezervu mám z výroby. Asi bych to objednal a vyzkoušel. Pokud to je z e-shopu, tak to jde do 14-ti dnů vrátit ne? No, asi to risknem. https://eshop.skoda-auto.sk/eshop/sk/b2c/súprava-pre-rezervné-koleso-pre-karoq-57a093860x# Obmedzenie: Len pre vozidlá s pohonom predných kolies 4x2 so základnou podlahou batožinového priestoru a štandardnými zadnými sedadlami vo výbave vozidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Mam Karoq 1,5 TSI, 4x2, sedadla Vario Flex. K tomu z vyroby "Rezervni kolo neplnohodnotne, zvedak vozu a klic na kola". Pri objednavani jsem si mohl zvolit i dojezdove kolo v kombinaci s Vario Flexem. Auto objednano 9/2018, dodano 5/2019. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lackosyk Vloženo 26. Září 2019 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2019 před 21 hodinami, Martin Rušaj napsal: Jasan. Ale nechápu, jaký mají sedačky vliv na rezervu. Co vám k tomu řekli? Na 4x4 je sada (Polystýren, zdvihák atď) iná ako na 4x2. (asi pre diferenciál) to je logické. Ale na 4x2 s kombináciou s Vario sedadlami ja možnosť len opravárenská sada. To mi povedali v servise kde sme kupovali auto a aj mi to napísali z eshopu orig. škoda. Sám tomu neverím, idem to objednať a dám vedieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Tak to zkus nakonfigurovat a uvidíš, jestli když dáš verzi 4x2 a vario zda v konfigurátoru budeš mít možnost koupit rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 (editace) @Lackosyk Nejezdis nekdy na Moravu k Brnu? Pokud ano, a pokud by Ti to pomohlo, muzeme porovnat proc by to nemelo jit a pripadne zkusit polystyreny a kolo prehodit k Tobe. Jak jsem psal, mam Rezervni kolo neplnohodnotne.... Ty tusim ale zvazujes porizeni dojezdoveho kola.... Editováno: 26. Září 2019, autor: Pytlák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Tak konečně s divolené doma. Dival jsem se.na tu rezervu a mam tam 16tky. Na autě 17". Tady je fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlák Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Tak to mam tez - rezervni neplnohodnotne kolo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Rušaj Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 Teď kámoš píchnul na karoqu 4x4 na dni NATO a měl tam dojezdovku. Jak tady bylo psáni, ta 4 kolky nemohou mít takovou dojezdovku, jak 2 koly kvůli diferáku na zadní nápravě. 4 koly je leo.sadu a nebo tu uzkou dojezdovku. A je zajímavé, že ho auto nepustilo vic než 50 km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TWiDY Vloženo 27. Září 2019 Sdílet Vloženo 27. Září 2019 JJ potvrzuje ji že tam na 4x4 s Vario sedačkami, mám tu úzkou čínskou dojezdovku MAXXIS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 30. Září 2019 Sdílet Vloženo 30. Září 2019 V 27. 9. 2019 na 7:18, Martin Rušaj napsal: A je zajímavé, že ho auto nepustilo vic než 50 km/h. Auto pozná vymenenou pneu a nebo staci potvrdit znova tlak v pneu? Omezeni na 50 km/h je zcestne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lackosyk Vloženo 1. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2019 V 26. 9. 2019 na 16:52, Martin Rušaj napsal: Tak konečně s divolené doma. Dival jsem se.na tu rezervu a mam tam 16tky. Na autě 17". Tady je fotka. Riskol som to, objednal a rezervné koleso aj s polystyrénovou sadou pasuje na 100% aj keď mám VarioFlex. Kolesá mám 18 aj rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hophop Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 Já mám Karoq 4x2 a rezervu neplnohodnotnou 16' a při konfiguraci jsem netušil , že mě to zabere skoro 10 cm z hloubky kufru. Celkem kufr využívám a tak mě těch 10 cm chybí. Tak bych to chtěl vyměnit za tu dojezdovku 18' která se vleze přesně do toho výlisu v podlaze. Kdybyste to někdo chtěl vyměnit a byl nejlépe z okoli Brna tak dejte vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decathlon Vloženo 5. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2019 před 1 hodinou, Hophop napsal: Já mám Karoq 4x2 a rezervu neplnohodnotnou 16' a při konfiguraci jsem netušil , že mě to zabere skoro 10 cm z hloubky kufru. Celkem kufr využívám a tak mě těch 10 cm chybí. Tak bych to chtěl vyměnit za tu dojezdovku 18' která se vleze přesně do toho výlisu v podlaze. Kdybyste to někdo chtěl vyměnit a byl nejlépe z okoli Brna tak dejte vědět. Přesně vím o čem píšeš. Kdybych tušil, že mi to zvýší dno kufru, bral bych jen tu tenkou užovku dojezdovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkepeni Vloženo 6. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2019 lacko a kde si kupil koleso?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Byl by nekdo tak hodny a vyfotil detail koberce kufru u auta s dojezdovou rezervou? Pripadne i cislo dilu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 Tam je jiný koberec? Já dával dojezdovku ale koberec zůstával původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 1. Květen 2023 Sdílet Vloženo 1. Květen 2023 To bych si prave chtel overit. Mam vyhlidnuty jety kus pro rodice a je tam ocelova sestnactka, co zabira kufr. Prijde mne, ze koberec ma vzadu u sedadel zalomeni, co s dojezdovkou neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Květen 2023 Sdílet Vloženo 17. Květen 2023 Velmi vyzivne vlakno s detaily k rezervam - https://www.briskoda.net/forums/topic/475460-converting-karoq-se-l-with-space-saver-spare-wheel-to-full-size-spare-wheel/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.