JirkaV79 Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Zdravím. Může mě někdo prosím poradit. Mám Fabii 3 Combi 5.2016. Zjistil jsem ,že mě cuká volantem. Když stojím a normálně otáčím volantem ,tak to nedělá ,ale pokud točím pomalu ,tak cuká. (Když pomalu dojíždím třeba na semafor na červenou a trošku otočím do strany tak v něm cukne.) Mám to v záruce a byl jsem s tím v autorizovaném servisu a bylo mě řečeno ,že je to normální. Kamarád má to samé auto jen novější verzi a nedělá mu to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Já si ničeho podobného nevšiml. Ale možná by bylo dobré zařadit téma do sekce Fabia III... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Přesunuto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
los pakos Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 (editace) @JirkaV79 Já si toho taky všiml, někdy si s touhle fičurou hraju. Stojím na semaforech a musím úplně pomalinku a jemně točit volantem a jako bych přejížděl nějaké aretace. To cukání mám v každém případě úplně jemné a vůbec neruší, vlastně musím stát, úplně pomalinku dvěmi prsty točit volantem a soustředit se na to. Podle mě to je normální. EDIT: napadlo mě jestli to nedělá elektronický zámek volantu. Editováno: 14. Říjen 2019, autor: los pakos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Taky jsem si toho všiml. Zámek asi ne, to by byla závada. Ale spíš mi to připadá, že to vyrovnává vůle. Nebo neví co s tím( snímač natočení má taky nějakou toleranci) a jen pošle pulzík na korekci, takový trpaslíček pomocníček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zwan Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Ráno jsem to zkoušel a nčeho jsem si nevšimnul.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaV79 Vloženo 14. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Jel jsem delší trať a i při jizdě jsem to cítil ,když jsem zpomaloval na semafor a když jsem stál. (možná jsem se na to moc zaměřil) Jeden den auto stálo a rozhodně to nedělá tolik,ale stále dělá. Jenom mě štve ,že kdykoli přijdu do autorizovaného servisu s nějakým problémem co se týká záruky ,tak je vše ok. Pokud to nehlásí nějaký problém auto je podle nich v pořádku. (před rokem jsem tam byl reklamovat rosení předních světel a podle nich je to normální. Teplota venku 7 stupňů a níže a já mám orosené přední světla a to je v pořádku. Dle vyjádření servisu. Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JendaII Vloženo 14. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2019 Jediná rada zní : Zkus jinej servis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simply Clever Vloženo 13. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2019 Stejný problém jsem měl na předchozí Fabii r.v. 2016. Navíc se při poklesu teploty přidalo cvakání při rychlém otáčení volantu. Údajně špatný sběrací kroužek a čidlo pro úhel natočení volantu. Oprava není možná, takže proběhla výměna celého sloupku řízení v záruce. Servis s tím neměl problém, už po pěti minutách co jsem předal auto, věděli o co kráčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahy.filip Vloženo 27. Duben 2022 Sdílet Vloženo 27. Duben 2022 Zdravím. Momentálně řeším stejnou věc cukání volantu na fabii 3 r.v. 2016, 60tkm. Tak mě zajímá, jak a zda jste to vyřešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.