Publikováno Říjen 12, 20195 r Též musíte při zavírání dveří vyvinout více síly což vydá více hluku aby se dveře zavřely? Všiml jsem si toho už při akci auta na náplavce a myslel jsem že to je vada kusu. Dlouho sem učil děti aby nemlátili dveřma a ted jim zas říkám aby s tím více bouchli že to není zavřené? Za to můžou elektrické dveře, nebo přetlak v kabině? Dá se s tím něco dělat?
Říjen 12, 20195 r Co pozoruji, tak obecně jsou nová auta čím dál více utěsněná a proto se zavíráné dveře perou s přetlakem a lepším těsněním. Takže nezbývá nic jiného, než s tím více mlátit. Jestli ale Vaše zkušenost byla standardní či nikoliv, to nedokážu posoudit.
Říjen 13, 20195 r Zavírání dveří jsem vyřešil tak že nepustím kliku a nenechám samovolně bouchnout dveře , jednoduše držím kliku a pomáhám váhou ruky a dveře pěkně dolehnou a zacvaknou do zámku. Váha předních a zadních dveří je odlišná a takto se dá pěkně korigovat potřebná setrvačnost k zacvaknutí do zámku. Vyzkoušejte uvidíte ten rozdíl.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.