rokane Vloženo 13. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2019 (editace) zdravím a prosím o radu,kde přesně na motoru AUB najdu čidlo teploty chladící kapaliny,nebo jsem si všim,že mi občas nepatrně kolísá teplota,tak jsem se rozhodl jej vyměnit.A dále prosím o info,jak při výměně postupovat,jestli to zvládnu sám,nebo ne. ¨Předem díky :) Editováno: 17. Říjen 2019, autor: rokane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 16. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 opravdu nikdo neví,kde přesně se čidlo nachází? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 16. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2019 A Dílenkou příručku jsi zkoušel? Je to tam popsané i s obrázkem. A co to znemaná, že "kolísá čidlo"? Pokud kolísá teplota vody na budících, tak chyba bude pravděpodobně někde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 18. Říjen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 čidlo vyměněno a je po problému,teplota drží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.