Říjen 23, 20195 r Já tomu moc nerozumím, ptal jsem se na to kámoše, ten mi tvrdil, že tím že je tam AirBag, tak je tam palubka oslabená, aby se správně otevřel AirBag. když se na to moc zatlačí, dojde k "narthání" těch spojů a vrchní část palubní desky se jakoby natáhne a změní takto barvu. Co je na tom pravdy netuším, jen "prodávám jak jsem koupil".
Říjen 23, 20195 r Autor Ano máš pravdu palubní deska tam je že slabé a plus tam bývá taková síťka v tom místě airbagu, jeden čas jsem pracoval ve firmě kde se vyráběly palubní desky pro jinou značku. Otázka je co stim, na to focení pojedu do stejného servisu co mi před dvěma měsíci měnil to sklo.
Říjen 23, 20195 r Mel jsem prasklou palubku v Caddy pred spolujezdcem a presne to melo tento tvar a bylo to v zeslabene casti na airbag. Vyreklamovano. Neco se nepovedlo, mas zrovna smulu.
Říjen 23, 20195 r Zdravim, příští týden jdu na výměnu čelního skla. Mám jim tam teda nějak zdůraznit, aby si dávali bacha na tohle místo s airbagem?
Říjen 23, 20195 r Jen né žádný fén! Já měněný sklo nemám a měl jsem to tam taky. Jestli tak si to jen utři a počkej na vyjádření servisu. Nic persklého ani promackleho tam nemáš.
Říjen 24, 20195 r Mam to uplne stejny a je to tam asi uplne od zacatku. Zatim jsem to neresil a predstava, ze mi vykuchaj celou palubovku me dost desi. To to snad radsi necham.
Říjen 24, 20195 r Autor Martikk:ty to máš krásný celkem neznatelny, mít to tak u sebe tak bych to ani neřešil.
Říjen 24, 20195 r Autor Ano zkoušel, vzal jsem to tím škoda čističem a je to o něco méně vidět, ale pořád je to na první pohled patrné že to tam je.
Březen 19, 20205 r Taky by mě zajímalo jak to dopadlo v tom servise (mám tam něco podobného, jsem přesvědčen že to má spojitost s airbagen a přijde mi, že čím víc to čistím, tím více je to vidět...)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.