ntr23 Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pro členy clubu je možno pořídit samolepící nápisy RoomsterClub.com, vyrobené z řezané fólie, vhodné například pro nalepení na černé plastové podložky pod registrační značky (SPZ). Barva fólie dle vlastního výběru (například bílá, červená, modrá, atd.). Cena za dva kusy 30,- + poštovné Nově i dvoubarevná samolepka s barvou dle výběru a stříbrnou linkou kolem písmen Cena za dva kusy 60,- + poštovné. Podložky bez nápisu jsem pořídil v TESCO za 49,-/kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Ahoj, jsem novým členem, rad bych si objednal dva ks. stříbrných či šedych samolepek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Jsou moc pekny,slo by se stebou nějak domluvit i krom tech roomsterclub.com? Chtel bych tam neco jiny,nemam roomstra ... Chtel bych tam napis jineho clubu.. Sry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 napište mi e-mail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 napište mi e-mail b.z@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 16. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 myslel jsem tím ať mi napíšete požadavek na můj e-mail ntr23.net(at)gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 15. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2006 mám čerstvě 4 ks vnitřních stříbrných samolepek, pro ty kteří by si je chtěli nalepit zevnitř na okno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Tedy vůbec to sem do téhle diskuze nepatří, ale jenom pro zajímavost: Tak RoomsterClub už má 35 členů a díval jsem se odkud jsou. Nejvíc nás je tady okolo Plzně (já + 2 z Rokycan a 7 z Plzně), 7 lidí z Prahy a ještě 4 z Kladna. Ostatní města už takové zastoupení nemají :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 Kladeňáků je už víc, ale nejsou v klubu, dokonce jsem už potkal kolegu červenýho, a dokonce od stejnýho prodejce. Snad nás bude přibývat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. leden 2007 Sdílet Vloženo 16. leden 2007 (editace) ntr23: Díky za nálepky, ani jsem nepoděkoval hned jak dorazily. Už jsou nalepený. Akorát si říkám, jestli jsem neměl vzít bílý, byly by asi výraznější. Editováno: 16. leden 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jirka> Klidně založíme novou diskuzi ve skupině RoomsterClub, o tom z jakých končin kdo je a pak už je jen kousek ke různým slezinám. Foromen> Nemáš zač. Spíš se divím, že už je 35 členů a nálepku má sotva pět. Asi chtějí dělat reklamu prodejci. Já jsem s červenými spokojen. Ladí to s barbou auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jirka> Klidně založíme novou diskuzi ve skupině RoomsterClub, o tom z jakých končin kdo je a pak už je jen kousek ke různým slezinám.Foromen> Nemáš zač. Spíš se divím, že už je 35 členů a nálepku má sotva pět. Asi chtějí dělat reklamu prodejci. Já jsem s červenými spokojen. Ladí to s barbou auta. No nevím, ale je pravda, že u nás v Rokycanech jsem už viděl Roomsterů docela dost. Zajímavé bylo, když před supermarketem stálo pár aut a 2 Roomstery proti sobě. Jinak svoji tmavě modrou barvu jsem na silnicích zatím nikde neviděl, jenom v Rokycanech na parkovišti. Až jsem se lek, že to je ten můj:-) Ta nálepka RoomsterClubu se mi sama o sobě líbí, ale na autě nemám rád žádné nálepky. Nejraději bych sundal i tu nálepku mého prodejce na zadním okně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 17. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2007 No tak to jsem prodejci říkal už při objednání, že na autě nechci žádné nálepky, kdyby mi je tam jako chtěli nalepit. Tahle nálepka je ale na podložku RZ, kterou tam tak jako tak mít musíš. A přijde mi to decentnější než tam mít adresu prodejce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Já taky prodejci řekl, že nálepky na auto nechci. Měl jsem jeho označení pouze na podložce RZ, a tu jsem vyměnil s nalepenou nálepkou Roomsterclub. Udělám fotku a odpoledne jí sem dám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka67 Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jo, jasný, já to poplet, jasně že ta nálepka ja na podložku SPZ. Ale mám od prodejce různé slevy (třeba teď v pátek mi auto zdarma ručně umyjou), tak tam zatím tu jejich adresu nechám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 tady je ta fotka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. leden 2007 Sdílet Vloženo 17. leden 2007 Jo, jasný, já to poplet, jasně že ta nálepka ja na podložku SPZ. Ale mám od prodejce různé slevy (třeba teď v pátek mi auto zdarma ručně umyjou), tak tam zatím tu jejich adresu nechám. Slevy mám taky, označení prodejce mám nalepeno na zadních dveřích. Je to samolepící plastovej čtvereček s logem prodejce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 (editace) takovej dotaz. trochu se tyka tech samolepek.mate vsichni ty ramecky pod SPZ, kam se daj lepit ty samolepky? zkouseli jste nekdo pridelat SPZ primo? ja ot mam takhle, i vzadu vypada to mnohem lip, nez s tim rameckem. Je to lepene !mamutem" (takovej silikonovej tmel s vysokou pevnosti. cca 30kg na cm2) Nevyhoda je, ze pokud bych je chtel menit, tak se to musi velice opatrne odrezat. ale zase mi je takhle nikdo neukradne, to by spis urval celej naraznik jo a jen jedna vec. ta zadni je rovna, tak se da pridelat paradne. predni se musi trosicku ohnout. Nic tezkeho, Kamosovy sem to ted delal na Cernou OII, tam to vypada jeste lip. Editováno: 1. Únor 2007, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co se tyka nalepek prodejce, tak ty mazaly dolu okamzite, i ta za zadniho okna, i ta zvenku pod hranou patych dveri. a taky prave ty ramecky. nelibej se mi ani cisty. tim padem nemam kam tu samolepku lipnout. Nekde sem tady zaslechl o lepeni na okno, ma nekdo fotku ja kto vypada? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co se tyka nalepek prodejce, tak ty mazaly dolu okamzite, i ta za zadniho okna, i ta zvenku pod hranou patych dveri. a taky prave ty ramecky. nelibej se mi ani cisty. tim padem nemam kam tu samolepku lipnout. Nekde sem tady zaslechl o lepeni na okno, ma nekdo fotku ja kto vypada? diky Já jsem přemejšlel, že to nalepím na horní hranu zadních dveří, ale pak jsem to radši dal na podložku RZ. Nad to okno by to chtělo asi v jiné barvě, aby byl kontrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 a co se tyka nalepek prodejce, tak ty mazaly dolu okamzite, i ta za zadniho okna, i ta zvenku pod hranou patych dveri. a taky prave ty ramecky. nelibej se mi ani cisty. tim padem nemam kam tu samolepku lipnout. Nekde sem tady zaslechl o lepeni na okno, ma nekdo fotku ja kto vypada? diky Ahoj, mam to na zadnim okne zevnitr a vypada to podle mne dobre, poslu foto pozdeji, jinak take mam prilepene spz bez ramecku, take si myslim, ze to vypada lepe. Pridelaval jsem je oboustranou samolepkou s vyssi pevnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ntr23 Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Blacky> ješt+ě nálepky na okno pro nalepení zevnitř mám. Jen ve stříbrné barvě. Kdyby byl požadavek na jinou, nechám udělat. Fotku bohužel nemám, protože jsem je na své nelepil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 hm., ted se na to asik vykaslu, pocka, az treba bude ten srazik ,tak to okounu a rozmyslim se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelote Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 (editace) Co říkáte na tohle umístění? Jen to emko na konci se mi špatně přeneslo na přenosku... Editováno: 11. Březen 2007, autor: Lancelote Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladinek Vloženo 11. Březen 2007 Sdílet Vloženo 11. Březen 2007 Co říkáte na tohle umístění? Jen to emko na konci se mi špatně přeneslo na přenosku... Jooo tak to se Ti povedlo vypadá to moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.