ajvn Vloženo 26. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2011 Zdravim, chystam se vymenit kola za zimni (koupil jsem rovnou komplet disky s nasazenyma gumama), bohuzel ale nemam originalni hever budu tedy zvedat nejakym co najdu doma, ale nevim zaco zvedat? cetl jsem ze o u octavii se hodne prohybaji prahy a doporucuje se zvedat za mista vyznacene v servisni prirucce - toto plati i pro octavii II nebo to byl problem jenom jednickovych? diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 Toto je podla mna uplna blbost. V prirucke mas oznacene miesta a tam to treba aj dvyhat. Po otvoreni prednych a zadnych dveri mas na prahu vylisovanu sipku kde prilozit hever. Robym to uz 6 rokov a ziaden prehyb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomcat007 Vloženo 27. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2011 tak tak...tohle se týká OI u OII už takové problémy nejsou...zvedal jsem už nespočetněkrát a vše ok...má dostatečně silné prahy...nemusíš se bát...jen zvedej tam kde máš jak psal Carlito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ajvn Vloženo 28. Říjen 2011 Autor Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 tak to je super, diky, nicmene po zhozeni krytek na srouby jsem zjistil ze tam mam bezpecnostni - takova hvezdicka, takze nato musim sehnat orech, prej by meli mit v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2011 ak tam máš originál bezpečák,tak v servise na to majú sady so všetkými nástavcami.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 31. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2011 TO ajvn: len pre upresnenie,aj keď už možná neskoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 tak dnes jsem natíral třmeny a zrovna jsem tak bádal nad tím jak auto zvednout tím klasickým pojízdným heverem, mám něco takovýho http://www.superoleje.cz/product/hever-hydraulicky-pojizdny-2t-tuv na předchozích autech jsem to vždycky zvedal za nápravnici, ale tady? když to dám pod prahy, tam co se zdvihá origo heverem nezdeformuje se ten "rantlík"? Nakonec jsem stejně použil originální, ale není to moc stabilní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 když mezi hever a práh dáš kousek měkkýho dřeva tak ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka mz Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 mylsíš dát kousek toho dřeva do tý mezery co se opírá ten originální hever od rantlíku směrem pod auto? já mám prakticky celej podvozek oplastovanej, tam co se to opírá je takovej výřez, musím to zítra zkusit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 7. Květen 2012 Sdílet Vloženo 7. Květen 2012 Jj, jen co zme zvedali OI, OII, FI, FII a Feldy v práci, tak nemaj plasty na prahách. Frknul se hever doprostřed auta a zvedla se celá strana jak kdysi u stodvacítek. Dřevo se tam dávalo, aby se nezmačkala ta "ploutev" na prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka-spel Vloženo 31. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2012 Nemá někdo foto jak to má zvednutý a podložený při zvedání tím heverem - vozíčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 Vo vozidle (Š-Octa 2 facelift) som našiel tento neoriginál zdvihák - - a tak sa pýtam, kam by som ho mohol umiestniť pri zdvihnutí auta (rameno?). Pod prahy by to bolo asi velké riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Září 2012 Sdílet Vloženo 1. Září 2012 nebolo..máš tu hore obrázok a Luďa to tu už aj popísal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libek Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Jelikož jsem se rozhodl, že si letos přezuju kola na zimní sám, mám je obuté na plecháčích z loňska, řeším za co zvednout auto na hydraulickém zvedáku. Nemám příliš důvěry k originálnímu zvedáku co je v autě, ten bych použil jen v nouzi na silnici. Za co zvedáte auto vy? Mám strach, že ohnu lemy na prahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Není potřeba se bát, pokud nejsou lemy zhnilé. Dej prkýnko na zvedák pokud nemá pogumovanou vztyčnou plochu a normálně zvedni. Jsou tam vyznačeny i body (šipky na prahu po otevření dveří) kde je to nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 A co zvednout auto třeba za nápravnici potažmo za rameno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libek Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Nad tímto jsem taky uvažoval, že bych to zvedl za rameno, ale nevím. U octavia 1 jsem to zvedal za nosník, který byl za prahem na podlaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik.cesko Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 před 14 hodinami, Boleslavák napsal: A co zvednout auto třeba za nápravnici potažmo za rameno? tak znova, opakování matka moudrosti V 31. 10. 2011 na 22:54, libero napsal: TO ajvn: len pre upresnenie,aj keď už možná neskoro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libek Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 OK. To je ze servisního manuálu škodovky. Ale teď jssem našel ne jiném fóru toto: http://www.cc-autodily.cz/uchyt-pro-zvedak Tak přemýšlím, zda to nekoupit a mít klid při zvedání auta. Je to ale za cca 2.000,-Kč což se mi zdá moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.