koudy_123 Vloženo 6. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2019 Ahoj, mám problém s adaptérem USB do zásuvky (Ruší mi signál rádia.). Tak jsem si říkal, jestli by nešly dát USB zásuvky místo hodin v područce. HOdiny jsou k ničemu>> USB jsou potřeba. Co by bylo potřeba (jaké díly - čísla dílů) pro výměnu hodin za USB. Chtěl bych vzadu dva sloty usb. Nechtěl bych aliexpress díly, ale díly koncernové. Co vy na to, šlo by to? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 15. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2020 Tak už to mám hotové. 1. Z aliexpresu jsem koupil díl 5QOO35726L s kabelem v domnění, že je to OEM. Když jsem se kouknul dovnítř.... tak je to kopie, která má vnitřek řešený jinak než originál. Ale USB nabíjí a dává pře 1A. V budoucnu to možná nahradím originálním dílem. Pokud mi čínská kopie bude rušit příjen radia. 2. Podle hodin, které jsem odstranil, a USB dílu jsem si nakreslil a na 3D tiskárně vytiskl držák USB, který jsem nacvakl do středové konzole místo hodin. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romancek888 Vloženo 16. leden 2020 Sdílet Vloženo 16. leden 2020 ja som kupil do zapalovaca slim usb 2 kvoli detom a ich hrackam ktore potrebuju volty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 16. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2020 Mám dva adaptéry do zapalovače a oba mi ruší příjem signálu >> proto snaha o originální řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.