Publikováno Listopad 13, 20195 r Zdravím, zajímal by mě váš názor. Mám škodu rapid style, barva červená corrida. Přemýšlím jaký poklice koupit, máte někdo tip co se k tomu hodí nejvíc? Díky
Listopad 14, 20195 r Co něco v černé barvě? https://www.auto-doplnky.com/poklice-na-kola-kryty-kol-grip-pro-black-15-palcu-sada-4-ks-argo-15455-p44520?v=66903&gclid=EAIaIQobChMIrKbu06Pp5QIVQsjeCh315QpyEAQYBCABEgK1w_D_BwE
Listopad 14, 20195 r Ačkoliv je černá má favoritní barva, tak u poklic a disků mám problém s tím, že už z malé vzdálenosti to vypadá, jak by tam byly jen holé plecháče.
Listopad 14, 20195 r Taky jsem nechtěl nechat holé plechy a ze stejného důvodu jsem nedal černé a nakonec postačily hladké nic moc Dakary z bazoše za pár kaček, na zimu dobrý. Ale na černých není zase tak vidět špína z kotoučů v záhybech. Upraveno Listopad 14, 20195 r od ben06
Listopad 14, 20195 r před 1 hodinou, slapnahrabe napsal: Ačkoliv je černá má favoritní barva, tak u poklic a disků mám problém s tím, že už z malé vzdálenosti to vypadá, jak by tam byly jen holé plecháče. Taky to tak vidím. Já jen, že má na autě tu červenou Corridu, tak jestli neuvažovat o té černé na poklicích.
Listopad 14, 20195 r Nemyslím si, že by červená farba auta nejak zviditeľnila čierne kolesá. Bude to furt rovnaké. Ja sa prikláňam k vyššie uvedeným Costám... za mňa najkrajšie puklice R15 pre Rapid/Fabiu akejkoľvek farby. ;)
Listopad 14, 20195 r Autor Já jsem také spíš pro černé Výše uvedené se mi taky líbí, jen si říkám, že je potřeba poklice chytnout stahovacím páskem abych o ně nepřišel a zrovna tyhle mají široký paprsky tak nevím jak by to vypadalo. Costy vypadají fakt pěkně, ale jsou drahý a musel bych je stejně chytit těma páskama a to by už vypadalo blbě si myslím.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.