machacek01 Vloženo 16. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2019 Ahoj mam dotaz, kdyz se meni rozvody O3 2.0 TDI 110kw je potreba odvzdusnit chladici soustavu. Mate nekdo postup jak se provadi odvzdusneni pres VAG? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michaltvr Vloženo 13. leden 2020 Sdílet Vloženo 13. leden 2020 Ahoj take bych chtel pozadat o postup jak odvzdusnit chladici okruh pri vymene chladici kapaliny u 2.0TDI 110kW. Ma prosim nekdo obrazky s postupy ze servisni prirucky? Podtlakovy pripravek na naplneni okruhu mam k dispozici. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 14. leden 2020 Sdílet Vloženo 14. leden 2020 Dílenský příručky jsou tady vyvěšený ke stažení. Co se týče toho plnění, tak není v tom potřeba hledat vědu. Princip je takový, že podtlakovým přípravkem uděláš v chladící systému podtlak, který je potřeba několik minut nechat působit. Pak se uzavře kohout od zdroje podtlaku a otevře se kohout na který je napojená hadička, která je ponořená v kanystru s namíchanou chladící kapalinou. Chladící systém si díky podtlaku který v něm je sám natáhne kapalinu. Pak se na nádržku dá víčko a auto se projede aby se ohřálo na provozní teplotu. Potom se nechá vychladnout a podle potřeby se kapalina dolije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki39004 Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Poprosím aké množstvo chladiacej kvapaliny je potreba? Bez toho podtlakového prípravku je možne vykonať výmenu kvapaliny? Odvzdušní sa to samo alebo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 22. Září 2021 Sdílet Vloženo 22. Září 2021 Objem 11,5-12l. Myslím, že to odvzdušníš aj bez toho prípravku, len to bude dlhšie trvať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaVo Vloženo 27. Září 2021 Sdílet Vloženo 27. Září 2021 Dělal jsem to u 3 aut obráceně, odpojil jsem přepadovou hadičku z baňky, tu jsem si dal do prázdné flašky, naplnil jsem plnou baňku (několikrát) a foukal jsem do vývodu po přepadové hadičce, vždy to bylo bez problémů. Také jsem ze začátku nechal odpojený konektor od clonky vodní pumpy, aby fungovala hned po startu, po odvzdušnění jsem konektor zapojil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.