Marho Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 Ahojte, snažím sa nájsť niekoho, kto by dokázal domontovať adaptívny automat do Škody Scala 1.5 TSI Style s automatickou prevodovkou. Díky, Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 19. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2019 No, obávám se, že pokud to není z výroby, tak to dodělat nepůjde. Adaptivní tempomat má dokonce svoji vlastní páčku pod volantem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marho Vloženo 21. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Našiel som nejakých borcov z nemecka - https://www.kufatec.com/en/skoda/scala/scala-nw1/automatic-distance-control-acc-for-skoda-scala-nw1-43705 , ale reálne za to pýtaju viac ako je na tej stránke. Tak sa ideálne snažím nájsť aspoň o niečo lepšiu cenu a aby som s tým nemusel jazdiť skoro až k Dánsku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Docela by mě zajímalo, jaký jsi měl důvod to neobjednat přímo z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Mozno bral skladovku a nemal moznost konfigurovat. Dorobit to ide, ale myslim si, ze je dost skoro hladat este ludi na to, kedze to je novy model. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Ferda25 v Strakonicich toto zvladne myslim lavou zadnou takze netreba jazdit kvoli tomu az do Danska. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 A jak je to se zárukou na auto po takovémto "domontování" levou zadní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 (editace) Pokial ma niekto z takychto veci nalozene v "galotach",to potom ani nema vyznam o tom rozmyslat,rozoberat,pytat sa vobec na to.... Editováno: 21. Listopad 2019, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Ptám se jen ze zájmu, já nic do auta dodělávat nepotřebuji. Já mám vše, co potřebuji a chtěl jsem, už z výroby. Takže u mě "nadělání si do kalhot" nehrozí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 Ferda25 v Strakonicich toto zvladne myslim lavou zadnou takze netreba jazdit kvoli tomu az do Danska. Bych byl opatrný, třeba u FIII to nejde, protože je ACC chráněn přes SWaP a ŠA to odmítá odblokovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 mne povedal v servise, ze zaruka pada na diel, do ktoreho je zasah. takze ak sa nieco aj doprogramuje, beriem tak, ze ak to zistia, tak RJ je mimo zaruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 No, to je možná pravda, ale dodělání ACC není jen nějaké doprogramování ŘJ. Určitě jsou nutné i mechanické zásahy v okolí volantu a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 (editace) Scala má jako O3, ruční brzdu, tj. i zde platí to samé co u O3...u auta s mechanickou převodovkou ABS může zůstat, ale s automatickou se musí měnit ABS. Dodělat lze, ale v případě automatické převodovky, to díky výměně absa nebude levné. Editováno: 21. Listopad 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 21. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 @joscer, ano aj mechanicke veci treba ako pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marho Vloženo 21. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 před 1 hodinou, ferda25 napsal: Scala má jako O3, ruční brzdu, tj. i zde platí to samé co u O3...u auta s mechanickou převodovkou ABS může zůstat, ale s automatickou se musí měnit ABS. Dodělat lze, ale v případě automatické převodovky, to díky výměně absa nebude levné. Vedel by si priblížiť v akej cenovej hladine by to +- bolo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marho Vloženo 21. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 21. Listopad 2019 před 6 hodinami, Joscer napsal: Docela by mě zajímalo, jaký jsi měl důvod to neobjednat přímo z výroby. Dobrá otázka, pôvodne som myslel, že ju tam mám, ale následne Škoda vyhodila adaptívny do 160 kmh z ponuky a bolo nutné objednať priamo ten do 210 kmh, no ja som si to nevšimol a pri potvrdzovaní obednávky som tak nakoniec nemal ani jednu variantu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ml_3 Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Zdravim ve spolek! mam 6M s ACC a neskutecne mne rozciluje, kdyz pri aktivnim ACC vyradim do N a ozve se strasidelny gong, jako bych nebyl pripoutan, nebo najizdel na chodce (...samozrejme prehanim...) da se tento zvyk vypnout, nebo ztlumit? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Myslím, že na ten zvuk se dá pouze zvyknout. Já už ho ani nevnímám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ml_3 Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 :(...to neni potesujici zprava ... ale pry se da zvyknout i na sibenici... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 13. Únor 2020 Sdílet Vloženo 13. Únor 2020 Musím přiznat, že jsem zatím nezkoumal, zda se to dá vypnout. Ale při zběžném čtení manuálu jsem na takovou možnost nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 7. Září 2023 Sdílet Vloženo 7. Září 2023 V 21. 11. 2019 na 11:51, ferda25 napsal: Scala má jako O3, ruční brzdu, tj. i zde platí to samé co u O3...u auta s mechanickou převodovkou ABS může zůstat, ale s automatickou se musí měnit ABS. Dodělat lze, ale v případě automatické převodovky, to díky výměně absa nebude levné. Ahoj chtěl bych se zeptat, když mám klasický tempomat a chtěl bych ACC, vyměním páčky, musí se něco přepojovat nebo přitahovat (dráty do BCM), když se vše zapojí stačí pouze kodování nebo je potřeba SWaP? Předem děkuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Září 2023 Sdílet Vloženo 7. Září 2023 Swap...to treba robit uz online cez ochranu komponentu Treba spravne packy a kryt pod volant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 2. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2023 Ak by niekto chcel dorabat adaptivny tempomat,viem posunut packy a plast pod volantom/Scala/Kamiq/.Ja som sa kvoli predaju auta uz k tomu nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 2. Květen 2024 Sdílet Vloženo 2. Květen 2024 Tak to nebude tak jednoduché záleží na výbavě auta mám ambient 2019 s manuálem, páčky 2Q1 953 507 AE takže zapojeny napřímo na přes volantový kroužek (jednotku). Takže je nutné vyměnit j kroužek pod volantem nejspíš za 5Q0 953 569 A. A pak se to asi bude muset popřepojovat a nakodovat. Nemá někdo schéma nebo radu co a jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2024 Sdílet Vloženo 3. Květen 2024 schemy a zvysok DP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.