Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahojte, snažím sa nájsť niekoho, kto by dokázal domontovať adaptívny automat do Škody Scala 1.5 TSI Style s automatickou prevodovkou. Díky,

Martin

Vloženo

Našiel som nejakých borcov z nemecka - https://www.kufatec.com/en/skoda/scala/scala-nw1/automatic-distance-control-acc-for-skoda-scala-nw1-43705 , ale reálne za to pýtaju viac ako je na tej stránke. Tak sa ideálne snažím nájsť aspoň o niečo lepšiu cenu a aby som s tým nemusel jazdiť skoro až k Dánsku.

Vloženo

Ptám se jen ze zájmu, já nic do auta dodělávat nepotřebuji. Já mám vše, co potřebuji a chtěl jsem, už z výroby. Takže u mě "nadělání si do kalhot" nehrozí.

Vloženo
Ferda25 v Strakonicich toto zvladne myslim lavou zadnou takze netreba jazdit kvoli tomu az do Danska.
Bych byl opatrný, třeba u FIII to nejde, protože je ACC chráněn přes SWaP a ŠA to odmítá odblokovat...
Vloženo (editace)

Scala má jako O3, ruční brzdu, tj. i zde platí to samé co u O3...u auta s mechanickou převodovkou ABS může zůstat, ale s automatickou se musí měnit ABS. Dodělat lze, ale v případě automatické převodovky, to díky výměně absa nebude levné.

Editováno: , autor: ferda25
Vloženo
před 1 hodinou, ferda25 napsal:

Scala má jako O3, ruční brzdu, tj. i zde platí to samé co u O3...u auta s mechanickou převodovkou ABS může zůstat, ale s automatickou se musí měnit ABS. Dodělat lze, ale v případě automatické převodovky, to díky výměně absa nebude levné.

Vedel by si priblížiť v akej cenovej hladine by to +- bolo? Díky

Vloženo
před 6 hodinami, Joscer napsal:

Docela by mě zajímalo, jaký jsi měl důvod to neobjednat přímo z výroby.

Dobrá otázka, pôvodne som myslel, že ju tam mám, ale následne Škoda vyhodila adaptívny do 160 kmh z ponuky a bolo nutné objednať priamo ten do 210 kmh, no ja som si to nevšimol a pri potvrdzovaní obednávky som tak nakoniec nemal ani jednu variantu :( 

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Zdravim ve spolek!

mam 6M s ACC a neskutecne mne rozciluje, kdyz pri aktivnim ACC 

vyradim do N a ozve se strasidelny gong, jako bych nebyl pripoutan,

nebo najizdel na chodce (...samozrejme prehanim...)

da se tento zvyk vypnout, nebo ztlumit?

diky

• o 3 roky později...
Vloženo
V 21. 11. 2019 na 11:51, ferda25 napsal:

Ahoj chtěl bych se zeptat, když mám klasický tempomat a chtěl bych ACC, vyměním páčky, musí se něco přepojovat nebo přitahovat (dráty do BCM), když se vše zapojí stačí pouze kodování nebo je potřeba SWaP? Předem děkuji za pomoc.

• o 1 měsíc později...
  • o 6 měsíců později...
Vloženo

Tak to nebude tak jednoduché záleží na výbavě auta mám ambient 2019 s manuálem, páčky 2Q1 953 507 AE takže zapojeny napřímo  na přes volantový kroužek (jednotku). Takže je nutné vyměnit j kroužek pod volantem nejspíš za 5Q0 953 569 A. A pak se to asi bude muset popřepojovat a nakodovat. Nemá někdo schéma nebo radu co a jak?

IMG_20240501_153110.jpg

IMG_20240501_153115.jpg

IMG_20240501_153120.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...