Đavid Calta Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Zdravím, mohli by jste mi poradit, jaké žárovky máte v klasických halogenových světlometech OIII ? Jde mi o to aby nesvítily tak žlutě (hlavně denní svícení). A samozřejmě musí mít homologaci. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Když chceš co největší výkon tak: Oram NBL, nebo Philips Extreme Vision Jestli chceš mermomocí "jakože" bílé světlo: Osram Cool blue intense, Philips White Vision, PIAA 5000K. Jsou homologované a bude to extrémně kůl. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Na H15kách si moc nepomůžeš, v režimu parkovaček budou žluté vždycky. Už jsem se s tím smířil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 před 6 minutami, Supermarine_Spitfire napsal: Když chceš co největší výkon tak: Oram NBL, nebo Philips Extreme Vision Jestli chceš mermomocí "jakože" bílé světlo: Osram Cool blue intense, Philips White Vision, PIAA 5000K. Jsou homologované a bude to extrémně kůl. PIAA nemají homologaci. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Đavid Calta Vloženo 23. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 @beuticek a budou vždycky tak hnusně žluté? Nebo se to alespoň trochu zlepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Supermarine_Spitfire Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 Zkus TYHLE H15 a uvidíš. Pak dej vědět jestli tě to uspokojilo. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Jj, ty tam mám. Na denní svícení dobrý parkovačky žlutý. S H15kou to ale nikdy nebude lepší. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zagoraz Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Koupil jsem zrovna Philips whitevision jako potkavacky a sviti krasne bile. Ohodne lepe nez zlute z vyroby. A dalkove jsem dal Osram NB a taky super. Celkem za 1100 vsechny 4:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 23. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2019 Tiez som si myslel,ake su Philips wv super,az ked mi teraz jedna odisla a vymenil som ich za Osram nbl som pochopil,ze biely efekt pri svieteni bola iba jedina prednost,inak svietili velmi slabo,za dazda mizerne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 25. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2019 Obecně cokoliv z těch lépe svítivých je lepší, než žárovky z výroby. ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchys Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Přišel někdo na nějaké jiné žárovky s bílým světlem? :) Mimochodem do potkávaček a dálkových pasují H7? Tzn. člověk si může koupit 4x stejnou H7 žárovku a nacpat to všude? Nebo je nějaký důvod, proč to nedělat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Smolík Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 Ahoj, někdo tu psal, že H15 osram nightblue svítí sice bíle ale jen v dálkových. Tzn. když máš zaplé klasiky potkávací, tak do toho trochu svítí i ty H15 které bohužel v této intenzitě svítí žlutě. Prý je možnost zvýšit intenzitu těch H15 v režimu potkávaček- jestli to doopravdy funguje nevím. Každopádně, v nejbližší době mám v plánu jet za mechanikem , nechat si to poštelovat a dám vědět :) H7 do dálkových nepasují, jsou tam H15, které mají tři funkce a to parkovací, dálková a denní svícení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 20. Červen 2020 Sdílet Vloženo 20. Červen 2020 H7 všechny jsou v FL, takže klidně všechny 4 stejné (nightbreak apod.). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buchys Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Zatím jsem pořídil Osram Cool Blue Intense a dám je během týdne do potkávaček. Originální schovám jako náhradní a dálkové vyřeším v brzké budoucnosti nějakýma night breakerama (také osram) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Ty originály klidně vyhoď. ? Jeden Osram půjde k šípku, nahradíš to originálem a bude to lako když “liští po čuni”. ? Nebe a dudy. Doporučuju pořídit ještě jednu rezervní sadu, jakobys originály ani neměl. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. Červen 2020 Sdílet Vloženo 22. Červen 2020 Jj, obyč. žárovky nestojí za nic. Taky mám ty lepší v autě. Jak jedna praskne, měním hned obě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 Ahoj, tak co, existuje už nějaká varianta, jak si do halogen světlometů (moje Octa r.v.2013) dát bílé světla (LED či žárovky) ? Líbí se mi celkem ta varianta - na H7 dát Osram Night Breaker Laser a na H15 Osram Cool blue intense.. Ale při tlumených světlech se tu řešilo, že H15 svítí do oranžova a proto mi poměr cena výkon přijde pořád pro tu variantu raději nechat všude žluté. Nebo už někdo na něco přišel? LEDky Osram H7 stále prý nejsou homologované pro ČR.. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xegiie Vloženo 19. Březen 2021 Sdílet Vloženo 19. Březen 2021 sleduji pravidělně tu : https://www.osram.de/am/night-breaker-led/night_breaker_led_kompatibilitaetsliste.jsp#_m301_m302__h1_h2_headline stále platí, že i když tam auto je , tak je to jen pro německo .. ale už je to taková menší záruka, že mít tam tento typ LED už není kdoví jaká prasárna, nicméně u nás stále nelegální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sQara Vloženo 3. Únor 2022 Sdílet Vloženo 3. Únor 2022 Ahoj,neco noveho, jak dostat ze zarovek modrobile svetlo (legalne nebo nelegálne)? Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 4. Únor 2022 Sdílet Vloženo 4. Únor 2022 Tady je legální novinka od osramu. Zatím jsem nezkoušel. https://www.osram.cz/ecat/COOL BLUE INTENSE (NEXT GEN)-Halogenové žárovky do světlometů-Osvětlení vozidel-Automobilový průmysl/cz/cs/GPS01_3570150/ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.