Jirka 1985 Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Zdravím všechny, Chci se Vás zeptat jestli nemáte fígl jak upravit zadní SPZ s plastovou podložkou tak aby mi věčně při zabouchávání kufru tak nerachotila a jen to tak pěkně tlumeně zaklaplo. Měl jsem možnost nedávno zavřít u jiné O3 kufr a nádherně se to tlumeně jen zaklaplo. Koukl jsem se jen na rychlo a podlepeno to tou originál pěnovou samolepící páskou nebylo. Bohužel jsem to nemohl moc zkoumat. A taky mě zlobí to že kufr musím někdy zavírat i několikrát než se zabouchne. Mám O3 sedan 2018. Děkuju za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headerTDI Vloženo 30. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2019 Vzít celej po...nej rámeček, hodit ho do žlutého kontejneru na plasty a značku přidělat buď šrouby nebo na suchý zip, řádově desítky aut jsem udělal pomocí sucháče 3M dual lock a bez problémů. Jde to vyndat na mytí krásně. A vypadá to tisíckrát lip.Eventuálně oboustranna lepící páska já mám od Wurtha, která drží krásně ale bez zničení značky ji nesundas, proto jsem přešel na zip.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Ja jsem to jen podlepil tou originalni penou a je klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 1. Prosinec 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Podlepit jsem to taky chtěl, ale bojím se že se po čase bude ten materiál drolit a dostat to potom z karoserie bude taky asi porod... Drolí se to už někomu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Nalep RZ buď na ty sucháče, nebo kvalitní oboustrankou a nebudeš muset řešit nesmysly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.