Publikováno Listopad 30, 20195 r Zdravím všechny, Chci se Vás zeptat jestli nemáte fígl jak upravit zadní SPZ s plastovou podložkou tak aby mi věčně při zabouchávání kufru tak nerachotila a jen to tak pěkně tlumeně zaklaplo. Měl jsem možnost nedávno zavřít u jiné O3 kufr a nádherně se to tlumeně jen zaklaplo. Koukl jsem se jen na rychlo a podlepeno to tou originál pěnovou samolepící páskou nebylo. Bohužel jsem to nemohl moc zkoumat. A taky mě zlobí to že kufr musím někdy zavírat i několikrát než se zabouchne. Mám O3 sedan 2018. Děkuju za rady
Listopad 30, 20195 r Vzít celej po...nej rámeček, hodit ho do žlutého kontejneru na plasty a značku přidělat buď šrouby nebo na suchý zip, řádově desítky aut jsem udělal pomocí sucháče 3M dual lock a bez problémů. Jde to vyndat na mytí krásně. A vypadá to tisíckrát lip.Eventuálně oboustranna lepící páska já mám od Wurtha, která drží krásně ale bez zničení značky ji nesundas, proto jsem přešel na zip..
Prosinec 1, 20195 r Autor Podlepit jsem to taky chtěl, ale bojím se že se po čase bude ten materiál drolit a dostat to potom z karoserie bude taky asi porod... Drolí se to už někomu??
Prosinec 1, 20195 r Nalep RZ buď na ty sucháče, nebo kvalitní oboustrankou a nebudeš muset řešit nesmysly.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.