Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím všechny, 

Chci se Vás zeptat jestli nemáte fígl jak upravit zadní SPZ s plastovou podložkou tak aby mi věčně při zabouchávání kufru tak nerachotila a jen to tak pěkně tlumeně  zaklaplo. Měl jsem možnost nedávno zavřít u jiné O3 kufr a nádherně se to tlumeně jen zaklaplo. Koukl jsem se jen na rychlo a podlepeno to tou originál pěnovou samolepící páskou nebylo. Bohužel jsem to nemohl moc zkoumat. A taky mě zlobí to že kufr musím někdy zavírat i několikrát než se zabouchne. Mám O3 sedan 2018.

Děkuju za rady

Vzít celej po...nej rámeček, hodit ho do žlutého kontejneru na plasty a značku přidělat buď šrouby nebo na suchý zip, řádově desítky aut jsem udělal pomocí sucháče 3M dual lock a bez problémů. Jde to vyndat na mytí krásně. A vypadá to tisíckrát lip.

Eventuálně oboustranna lepící páska já mám od Wurtha, která drží krásně ale bez zničení značky ji nesundas, proto jsem přešel na zip..3b96ebd11c0f14b4401259577aa51e03.jpg

Ja jsem to jen podlepil tou originalni penou a je klid.

• Autor

Podlepit jsem to taky chtěl, ale bojím se že se po čase bude ten materiál drolit a dostat to potom z karoserie bude taky asi porod... Drolí se to už někomu??

Nalep RZ buď na ty sucháče, nebo kvalitní oboustrankou a nebudeš muset řešit nesmysly.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.