atlan Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Normalne ako na skode120 budes nosil 1l oleja v kufri. Alebo si ten LL servis urobis sam v garazi pri 15tis km kedy tam ten olej dolejes sam. Firme naklady nestupnu, a ty to zdarma dolejes fajne ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 25. Květen 2021 Sdílet Vloženo 25. Květen 2021 Hej, parada 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 3. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2021 Jediné auto které mi žralo olej byl Leon 1,2tsi, proto jsem jej ihned prodal(15tis.km-6l oleje). Jinak jsem měl Eskort,Astru,Accent,i30,308 a nikdy jsem nic nedolival. Jestli bude žrát Scala, půjde z domu a koncern nikdy více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 Tak to smelo predaj. Aj 1.6 TDI berie olej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2021 (editace) @DalinkMám Rapid 1.2tsi, ještě jsem nikdy nedolival výměny po roce t.j. cca 8-9tis.km, za mě spokojenost. Edit: Benzin sem nepatří, ale napsat to musím, Pawouk jednou promine. ;-) Editováno: 4. Červenec 2021, autor: Dodi 15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Do 100tis.km vše OK a pak to začalo. Dle servisu karbon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Je na to nějaké aditivum třeba? Docela mě děsíš☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalink Vloženo 5. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2021 Používal jsem VIF jezdil převážně dlouhé trasy a houby platné. Myslím ale, že to bude kus od kusu, protože soused má Octu také s novějším 1.2 tsi(řemen) najeto 170tis.km a OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 6. Červenec 2021 Autor Sdílet Vloženo 6. Červenec 2021 Berie to olej. 1-2l na 30t km podla mojho prepoctu. A cim sviznejsie jazdis, tym viac scucne. Tiez som predtym nemal auta, co zrali olej, ale dnes uz vsetko obkecaju a to je len skrz emisnej normy, aby sa znizili spotreba, hladsie to slo, bla bla. Proste ako obkecat nedokonalu vyrobu :D A co sa karbonu tyka, tu neviem ako je konstrukcia, este som sa nevrtal, no predchodca mal kazdych 30t km zaneseny map senzor na sani a doma som to vzdy za 10min precistil. 2 skrutky, jeden konektor a stacil carbon cleaner a bolo to. To iste egr. z casu na cas slo do pucu. Tu mam cez 50ku a zvazujem, ze by som sa na to mal pozriet, ako su tu veci na sani riesene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 7. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2021 (editace) teď jsem se znova díval, mám najeto 23tis. a oleje stále stejně. ťuk ťuk ťuk. csabac (nebo ostatní) až se budeš dívat na map a egr hoď sem prosím fotky kde to přesně je. díky. klapku sání jsi nedělal??? Editováno: 7. Červenec 2021, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OZracing Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Jakou specifikaci oleje má tento motor? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Dal jsem (a patří tam) 5W30 507.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubo22 Vloženo 5. Únor 2022 Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 Kupoval som 1L, ale uz je to viac ako rok. Nepamatam. Pozriem co mam v aute. Ale kupoval som podla normy od vyrobcu ( na dolievanie som nejako extra znacku oleja neriesil ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo 5. Únor 2022 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2022 5w-30. Na zaciatku to bol castrol vo vw baleni, teraz je to shell vo vw baleni a davaju 0w-30. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 6. Únor 2022 Sdílet Vloženo 6. Únor 2022 Hlavní je ale norma 507.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristina Vloženo 23. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2023 Môžete mi niekto poradiť som menila oleje skoda octavia 3 1.6tdi pred 3 mesiacmi nejak mi zeme veľa sa mi zdá pozerám na hladinu žiadny olej tam není Je to normálne prosím o rádu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.