Publikováno Prosinec 14, 20195 r Zdravím,mám problém,stierače piskajú a je jedno ci prší slabo alebo je poriadny lejak stale piskajú. Skúšal som originály aj Bosch a stale to píska. Upraveno Prosinec 14, 20195 r od Tinko sk
Prosinec 15, 20195 r Ramienka stieračov sú pôvodné ? Skús niečo urobiť s nastavením ramienok stieračov (myslím uhly). Niekde som to videl popísané.
Prosinec 15, 20195 r Třeba řádně omýt a odmastit sklo a hlavně břity stěračů - jarovou vodou, možná i lihem. Nyní se vyhnout antirainu, tekutým stěračům - glycerin atd. - to je individuální. Pak ještě může kvílet mechanický převod.
Prosinec 15, 20195 r Autor Skúsim nastaviť ten uhol.V lete menene čelné okno-Splintex tiež soferove rameno stierača,stierače stale umývam s jarovou vodou a sklo som očistil s CAR GLASS POLISH 325 ml - Pasta na okná od AUTOGLYMU.Mechanicky prevod slabo bucha odskušane bez stieračov ale to pískanie robia stierače. Upraveno Prosinec 15, 20195 r od Tinko sk
Prosinec 27, 20195 r Otvor kapotu, chyť ramienko a skus ho stocit smerom aby lišta stierača smerovala dole, resp. nesmie ísť ta lišta gumička proti sklu. Oprava zadarmo.
Prosinec 28, 20195 r Autor V 27. 12. 2019 na 7:20, cayc napsal: Otvor kapotu, chyť ramienko a skus ho stocit smerom aby lišta stierača smerovala dole, resp. nesmie ísť ta lišta gumička proti sklu. Oprava zadarmo. Pomohlo,ďakujem ??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.