gabik659 Vloženo 24. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2019 (editace) Ahoj, měla bych dotaz na zdejší elektro odborníky. Přítel mi sehnal origo budíky s maxidotem na 2.5 generaci komfortního systému. Rád bych se zeptala jaký tam je rozdíl ve funkcích oproti 3tí generaci (myslím zobrazení autíčka s dveřmi např.) a jestli je možné dodělat rozšíření Maxi-K. Doma se mi už dlouho povaluje navigace DX 1U0 035 191 B a TMC box 3B0 919 895 A. Propojení DX a TMC (pin 2 a 3 z TMC a 8 a 9 do budíků ?) je mi jasné, ale půjde mi to spojit dohromady aby mi maxidot ukazoval rádio a navi ? Nebo budu muset shánět nové rádio a TMC box ? Octavie je jedna z posledních předFL, 4x ele okna, klima, nedálkový centrál a MFA palubní PC. Díky moc všem za radu :) Editováno: 24. Prosinec 2019, autor: gabik659 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.