TG_Jirka Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Neřešil někdo náhodou už výměnu těhlic kvuli montáži větších brzd? Prvotní je asi 312mm vs 340mm..díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Pokud máš stávající kotouče 312mm a tlumiče o průměru 55mm, tak žádné těhlice měnit nemusíš. Dáš kus za kus. ( větší kotouč a k tomu potřebný třmen s držákem ). Akorát je potřeba myslet na to, že na 340mm kotouč dáš min. 17" kolo. Třeba rezerva je standart 16". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 1. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Tak to je super, já myslel, že bude mít právě to TSI s 340mm jiný těhlice a jinou rozteč šroubů na třmen...takhle můžu sehnat třmeny a nahodit nový kotouče a desky bez zásahu do nápravy ? díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdoksS Vloženo 1. leden 2020 Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Není zač. Je to brnkačka jen přehodíš kus za kus a odvzdušníš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 1. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. leden 2020 Jo jo přesně tak, jen musím sehnat jinou rezervu, letní a zimní mam 19" takže tam žádný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W-éčko Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Ahoj já jsem dával 340 na auto už před rokem a půl. A nečekej zázrak. Teď pravé shanim brembo Kit 4 nebo 6- ti pístek. Pokud nespechas tak do jara budou k dispozici. Myslím ty rs340mm. 😀😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 11. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Ahoj, no nakonec ty těhlice měnit nemusím, už mám sadu 4pistu včetně adaptérů + 340mm clubsporty kotouče, takže to snad fungovat bude 😁👍 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bajky Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 Btw nemusis zhanat inu rezervu.Ak dostanes defekt na predok,hodis dobre koleso zozadu na predok,a na zadok das 16 tku.Svagor ma RSku s 340mm vpredu a ma takto rezervu riesenu. Je tam o malo viacej prace(jedno koleso navyse vymenit) ale netreba riesit inu rezervu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W-éčko Vloženo 11. leden 2021 Sdílet Vloženo 11. leden 2021 TG_Jirka: kde jsi koupil a na kolik to přišlo. Teď jsem se díval a na bazosi to někdo z Chrudimi nabízí. Je to ono?? Dej vědět prosím chci je taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Dej se na FB do skupyny Brzdy,brzdy, brzdicky poradej a jsou tam typci co to prodavaj v sadach nove 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W-éčko Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Díky jdu na to. A ty budeš kdy dávat na auto. Pak se tady ještě zastav a napiš jak to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 12. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Jo jo, ta skupina je studnice know-how a ano, brzdy jsou od Pietra někde od Chrudimi nebo Pardubic...👍 Me to vyslo 24 za brzdice + adaptery + kotouce + 3tis lak + samolepky na brzdice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
W-éčko Vloženo 12. leden 2021 Sdílet Vloženo 12. leden 2021 A jsou to teda Bremba? Na tom bazosi jsem ještě našel 6-ti pistky Brembo 18z. Ale tady ty 4 asi budou stačit bohatě že. Co ti k tomu řekl. A co uděláš s tema 312 co ti zůstanou? Ja mám taky 312 v bedně a po tomto budu mít ještě 340 v bedně. 😀😀 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TG_Jirka Vloženo 12. leden 2021 Autor Sdílet Vloženo 12. leden 2021 Ano, jsou to Bremba, ty 6p 18Z jsou ty starsi velky brzdice, ty sady nove co mel 6p jsou uz pryc. Ve finale na tom neni nic sloziteho, diky adapteru vse pasuje, ja chtel naopak lepsi kotouce, proto clubsporty a 312tky uklidim do garaze, ty jsou zanovni....nikdy nevis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 25. Březen 2021 Sdílet Vloženo 25. Březen 2021 Zdar pánové, poradil by někdo, co vše je třeba vyměnit na zadních brzdách, když bych rád chlazené 310x22 jako jsou na TSi? Mám TDI 147kW 4x4. Děkuji P. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.