bujko7 Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Dobrý den, mám Superba II 2014 sedan a v techničáku mám vedeno jako N1, ale počet míst normálně 5. Pásy tam normálně jsou. Chci se zeptat jestli jde vůbec nechat přepsat z N1 na M1. A když tak jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 N1 a M1 nemusi znamenat rozdíl v počtu míst, ale musí být nákladovy prostor oddělen od prostoru pro cestující pevnou přepážkou. Myslím že nebudeš mít třeba sklopná sedadla. Jinak změnu musíš provést celkem zdlouhavě přes stk, musí se auto nově pretypovat a co jsem zjišťoval před asi 4mi lety nebylo to tak jednoduché. Chtěl jsem koupit tenkrát Passata s mříží. Nešlo o mříž ale hlavně o to, že musíš jezdit dle značek pro náklaďáky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Přepážka taky není, četl jsem ze prý už nemusí bejt. Říkám, nemám tam přepážku, mám všechny pasy, sedacky jdou sklopit. Takže nevím vůbec proč to je N1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) Neviem ako u vas v CR, ale u nas sa kupovalo N1 prave kvoli nejakym vyhodam co sa tykalo dani (neviem presne, niesom zivnostnik ani firma). Ma to nejake nevyhody resp. aky je dovod/vyhoda to prepisovat na M1? Editováno: 3. leden 2020, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 (editace) Třeba N1 nejde přihlásit na taxika a o to mi prave jde. Jinak s tím žádný nevýhody nemám. Editováno: 3. leden 2020, autor: bujko7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Bylo to N1 kvůli tomu aby to někdo. Mohl koupit na firmu jako užitkové, byly tam výhody,ale nevím jaké. Nevýhoda že jsi automaticky náklaďák. Včetně vjezdu do městských zón atp., proto to asi nejde na taxi... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 3. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2020 No jasný, proto se ptám jak to přepsat na M1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Výhoda osobního vozu otypovaného jako N1 byla v tom, že se u něj dala odečíst DPH. https://www.zelenavlna.cz/n1-z-druhe-ruky-7918591 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bujko7 Vloženo 4. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 4. leden 2020 Já to vím, ale ptám se na to jak to přepsat na M1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 4. leden 2020 Sdílet Vloženo 4. leden 2020 A číst umíš? Máš to v tom článku napsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.