Pheorinos Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Jak je to vlastně s kontrolkou při aktivaci ACT ve virtuálním kokpitu. Četl jsem zde na fóru, že by se měl objevit nápis ECO. Pořád sleduji kokpit a vůbec nic. Díky Vám za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Ano, pokud jede motor na ACT režim, zobrazí se symbol ECO, popřípadě pokud je navoleno zobrazení okamžité spotřeby, je zde slovně “režim 2 válců”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října (editace) A kde by se měl ten nápis ECO zobrazovat ? Ještě jsem ho neviděl zobrazený nikde. Editováno: 27. Října, autor: Pheorinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října (editace) Pokud si pamatuji, v horní liště. Pokud se nezobrazuje, potom by jsem si pročetl diskuzi: a hledal chyby zapalování na diagnostice. Popřípadě pokud je auto ještě v záruce, reklamovat. Edit: tady to jde vidět, hned vedle hodin: Editováno: 27. Října, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Podle videa mám graficky jiné budíky a určitě vím, že tam to ECO ještě nevyskočilo. U Octavie ho vidím stále dle videa. Našel jsem zde, cituji "1.5 TSI DSG Sportline a 2válcový režim vidím jen tehdy, když mám spotřebu uprostřed konzole mezi otáčkoměrem a tachometrem" Tak až pojedu, tak to zkusím a dám zde vědět. SportLine 1.5TSI DSG 10/2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října U nového vzhledu po FL by poloha měla být stejná, u malého VC je ta ikona myslím dole zase. Nicméně minimálně v tom zobrazení spotřeby se to zobrazit musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října mela, ale neni. u FL se uz rezim nezobrazuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo 29. Října Sdílet Vloženo 29. Října Tak potvrzuji, že 2válcový režim vidím jen tehdy, když mám spotřebu uprostřed konzole mezi otáčkoměrem a tachometrem. Vždy to píše slovně pod aktualním ukazatelem spotřeby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkraus Vloženo před 2 hodinami Sdílet Vloženo před 2 hodinami Tak se opet hlasim.. po 14 dnech AS zjistil že jsou povolené svicky😀a ze je po problemu,tak tomu za prve neverim a za druhe taky ne,protoze mi po tydnu volal(respektive ja jemu )ze uz jede suto na dilnu a budou se kontrolovat svicky a vstriky..a az po dalsim tydnu mi zavola tuhle hloupost..jedine pozitivum je,ze ikdyz uz je auto cca tyden po zaruce,zakazku nechaji otevrenou ,kdyby se to po par dnech stalo znova a mohlo to jit jeste na zaruku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.