Přejít na obsah

ACT - dvouválcový režim

nepoj

Doporučené příspěvky

Pokud si pamatuji, v horní liště. Pokud se nezobrazuje, potom by jsem si pročetl diskuzi: 

a hledal chyby zapalování na diagnostice. Popřípadě pokud je auto ještě v záruce, reklamovat.

Edit: tady to jde vidět, hned vedle hodin: 

Editováno: , autor: Martab
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle videa mám graficky jiné budíky a určitě vím, že tam to ECO ještě nevyskočilo. U Octavie ho vidím stále dle videa. Našel jsem zde, cituji "1.5 TSI DSG Sportline a 2válcový režim vidím jen tehdy, když mám spotřebu uprostřed konzole mezi otáčkoměrem a tachometrem" Tak až pojedu, tak to zkusím a dám zde vědět.

SportLine 1.5TSI DSG 10/2023

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Tak se opet hlasim.. po 14 dnech AS zjistil že jsou povolené svicky😀a ze je po problemu,tak tomu za prve neverim a za druhe taky ne,protoze mi po tydnu volal(respektive ja jemu )ze uz jede suto na dilnu a budou se kontrolovat svicky a vstriky..a az po dalsim tydnu mi zavola tuhle hloupost..jedine pozitivum je,ze ikdyz uz je auto cca tyden po zaruce,zakazku nechaji otevrenou ,kdyby se to po par dnech stalo znova a mohlo to jit jeste na zaruku..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...