Pheorinos Vloženo Neděle v 10:29 Sdílet Vloženo Neděle v 10:29 Jak je to vlastně s kontrolkou při aktivaci ACT ve virtuálním kokpitu. Četl jsem zde na fóru, že by se měl objevit nápis ECO. Pořád sleduji kokpit a vůbec nic. Díky Vám za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo Neděle v 10:43 Sdílet Vloženo Neděle v 10:43 Ano, pokud jede motor na ACT režim, zobrazí se symbol ECO, popřípadě pokud je navoleno zobrazení okamžité spotřeby, je zde slovně “režim 2 válců”. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo Neděle v 11:00 Sdílet Vloženo Neděle v 11:00 (editace) A kde by se měl ten nápis ECO zobrazovat ? Ještě jsem ho neviděl zobrazený nikde. Editováno: Neděle v 11:01, autor: Pheorinos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo Neděle v 11:12 Sdílet Vloženo Neděle v 11:12 (editace) Pokud si pamatuji, v horní liště. Pokud se nezobrazuje, potom by jsem si pročetl diskuzi: a hledal chyby zapalování na diagnostice. Popřípadě pokud je auto ještě v záruce, reklamovat. Edit: tady to jde vidět, hned vedle hodin: Editováno: Neděle v 11:17, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo Neděle v 15:57 Sdílet Vloženo Neděle v 15:57 Podle videa mám graficky jiné budíky a určitě vím, že tam to ECO ještě nevyskočilo. U Octavie ho vidím stále dle videa. Našel jsem zde, cituji "1.5 TSI DSG Sportline a 2válcový režim vidím jen tehdy, když mám spotřebu uprostřed konzole mezi otáčkoměrem a tachometrem" Tak až pojedu, tak to zkusím a dám zde vědět. SportLine 1.5TSI DSG 10/2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo Neděle v 16:10 Sdílet Vloženo Neděle v 16:10 U nového vzhledu po FL by poloha měla být stejná, u malého VC je ta ikona myslím dole zase. Nicméně minimálně v tom zobrazení spotřeby se to zobrazit musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo Úterý v 06:20 Sdílet Vloženo Úterý v 06:20 mela, ale neni. u FL se uz rezim nezobrazuje 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pheorinos Vloženo Úterý v 07:57 Sdílet Vloženo Úterý v 07:57 Tak potvrzuji, že 2válcový režim vidím jen tehdy, když mám spotřebu uprostřed konzole mezi otáčkoměrem a tachometrem. Vždy to píše slovně pod aktualním ukazatelem spotřeby. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.