Přejít na obsah

Výplně dveří

Wlada

Doporučené příspěvky

Zdravím pánové, mohli byste mi poradit, jak nejlépe odstranit drnčení v předních výplních mé Octavie Combi..?? Jakmile zapnu rádio a přidám trochu víc hlasitosti a nějaké ty basy, ozývá se ze dveřních výplní nepěkné drnčení. Na čtyřletý vůz který měl coby novinka kupní cenu něco k milionu je to docela tragická kapitola. Předem díky za odpovědi. Wlada

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím pánové, mohli byste mi poradit, jak nejlépe odstranit drnčení v předních výplních mé Octavie Combi..?? Jakmile zapnu rádio a přidám trochu víc hlasitosti a nějaké ty basy, ozývá se ze dveřních výplní nepěkné drnčení. Na čtyřletý vůz který měl coby novinka kupní cenu něco k milionu je to docela tragická kapitola. Předem díky za odpovědi. Wlada

Dělalo se to taky tak, že jsi ten tapec (tedy jestli to chápu dobře, že drnčí právě on) musel od plechu oddělit a nároveň i přichytit. Tak sundat dolů a v místech, kde je nejblíž k plechu, vymezit " medvědím hovnem " (doufám, že za tohle nedostanu dalších 33% :D ) a vrátit zpět.

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...
-_- díky

sice tady reaguju na 2 roky stary tema:) ale i tak je pro me aktualni.. Ja mam dvere vytlumeny, mam i MDF podlozky, ale pri vyssi hlasitosti ma zacne strasne drncet v pravych dveri nekde z praveho horniho rohu.. podle me to muze delat treba zamek..je to mozny? Co ale ted s tim, kdyz mam vytlumeno Tecsoundem? :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
je to na prd, ale zase ty mas vyhodu v tom, ze to mas origo (ten igelit :) ) a jeste jsi nevrazil prachy do tlumeni...

To je fakt ani kacku, no mozna neco malinko casem vrazim ;)

Odkaz ke komentáři

Že jste zatím do tlumení nedali ani kačku, to je právě ten problém. Další zdroj pazvuků je igelit. Repro ve dveřích "hýbe" se vzduchem a igelit drnčí, jako vzteklý.

Polepit vnitřek dveří (Dynamat, gel Brax, či jiné bitumenové pláty), igelit dát pryč - nahradit lepším matrošem, antivybračním gelem natřít vniřky tapeců, nebo je polepit pěnou ANS, repro dát na MDF. A věřte, že ta námaha se vám vrátí v podobě lahodných tónů.

Ono tlumení dveří a zadních podběhú není jen o audiu, ale o hlučnosti uvnitř auta vůbec!

Odkaz ke komentáři

Že jste zatím do tlumení nedali ani kačku, to je právě ten problém. Další zdroj pazvuků je igelit. Repro ve dveřích "hýbe" se vzduchem a igelit drnčí, jako vzteklý.

Polepit vnitřek dveří (Dynamat, gel Brax, či jiné bitumenové pláty), igelit dát pryč - nahradit lepším matrošem, antivybračním gelem natřít vniřky tapeců, nebo je polepit pěnou ANS, repro dát na MDF. A věřte, že ta námaha se vám vrátí v podobě lahodných tónů.

Ono tlumení dveří a zadních podběhú není jen o audiu, ale o hlučnosti uvnitř auta vůbec!

Milane, ja právě tady psal, ze jsem "bohužel" už do tlumení nějakou tu kačku vrazil a drnčí mi v předních pravých dveřích někde z pravýho horního rohu... Bez tohodle pazvuku by to byly opravdu lahodné tóny..ale co mám s tím teď dělat.. podle mě to vychází někde od zámku:(

Odkaz ke komentáři

no me slo spis o to, jestli se to da vymenit nejak z venku, nebo se musí i zevnitr pod zapec... bylo by teda mozny drncici zamek opravit bez toho, abych musel pod tlumení?

Vložku zámku vyměníš zvenku. Z boku dveří jsou montážní díry, kde povolíš šroubek. Zvenku vycvakneš plastvovou krytku a klíčem odočíš doprava vložku zámku máš venku ;)

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...