Manyyas Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Zdar borci, Mohl by mi prosím někdo změřit rozměry rádia Columbus (jen výšku a šířku)? Objednal jsem 2 din radio (neoriginální, vypadá přibližně jako Columbus) do Octavie II místo radia Stream a nejspíš budu muset objednat nový rámeček. Můžu si objednat rámeček pro Columbus, nejsem si ale jistý, jestli tam bude radio sedět, nikde jsem nenašel rozměry Columba. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Ahoj. Samozrejme ramecek je jinejbv aitorizaku podle vin reknes ze je to rozme Columbusu cena cca 500 Kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manyyas Vloženo 19. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Asi jsme se nepochopili. Já potřebuju znát rozměry columba, abych věděl že to mé rádio je stejně velké. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Ahoj Tad y jsou rozmery cinskyho radia je SHODNE z Columbusem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manyyas Vloženo 20. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2020 Děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.