Přejít na obsah

Kontrola tlaku v pneumatikách

Diamant

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...

Chalani a na ktorý PIN jednotky ESP to má byť zapojené pre MR2010 1.9 tdi ESP DSG? Prešiel som celé toto fórum a aj octaviaclub a našiel som že by to malo byť buď 35 alebo 27, len si nie som istý ktorý. Kto má prístup k schémam prosím nech poradí.
Ďakujem 

Editováno: , autor: zelo7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 3 měsíce později...

Poradí někdo s kodováním na MR12

jednotka ESP MK60EC1

1K0907379BH

91 3F 20 0E 09 25 05 03 89 0B 04 EC 90 20 A0 40 30 04 00

Vyřešeno i bez rady zdejších odborníku, ke kodu jednotky ABS/ESP k páte pozici od konce přičíst čtyřku a vše funguje jak mám 91 3F 20 0E 09 25 05 03 89 0B 04 EC 90 20 A0 40 34 04 00.

Editováno: , autor: Cidling
Odkaz ke komentáři

Celý dlouhý kód vygenerovat nelze, obsahuje totiž zakriptované VINko - č.karoserie. Ale jestli máš celý původní kód a teď chceš něco přikódovat, tak na základě čísla VINka, a informace, co tam chceš oproti původnímu kódování změnit ti s tím dokážu pomoci. 

Odkaz ke komentáři

• o 4 měsíce později...

ABSo mám z MR2013 (var. 4x4 s G251), číslo teď netuším, ale hw je 131), budíky mám nové, s novým hw po úpravě na problém rosení a následná nefunkčnost. Je to kombinace posledního hw s upraveným sw aby se to chovalo jako ty původní se starým hw (v sérii taková kombinace nikdy nešla, je to verze pro ND. 

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...