octavia TDI-81kw Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 V 29. 5. 2018 na 9:59, Wdog napsal: Něco ke spotřebě: vždycky mi byly divné ty velmi nízké spotřeby s GNG oktávkou, co někteří popisují, mám totiž dlouhodobý průměr 4,2-4,4kg, a například dnes ráno zácpy ve městě, to bylo za průměrných 9,4kg. Časem jsem seznal, že je to dáno hlavně podmínkami a taky způsobem jízdy. Teď jsem jel do Německa, vše dálnice, v neděli odpoledne, takže spíše menší provoz. Nespěchal jsem. Výsledek posuďte sami. Ujel jsem na jednu CNG nádrž trasu (cca Prostějov - Tachov), celou dobu jsem držel na tempomatu 120km/h dle GPS. V těch opravovaných úsecích D1, to je asi 50% mezi Prahou a Brnem :-(, jsem to držel na 80km/h. Průměrná rychlost byla okolo 100km/h. CNG dojezd dost přes 400km. V Německu jsem na to trochu šlápl a spotřeba pak šla nahoru. Zdravím mám octavii 3 cng rv 2015,a nemám ukazatel spotřeby benzínu,jen cng,jako je to tady u příspěvku...co stím?poradíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guam Vloženo 10. leden 2020 Sdílet Vloženo 10. leden 2020 Když pojedeš na benzín, tak se to změní na litry benzínu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 10. leden 2020 Autor Sdílet Vloženo 10. leden 2020 (editace) před 23 minutami, guam napsal: Když pojedeš na benzín, tak se to změní na litry benzínu. Právě že ne,pořád tam je cng spotřeba:-( Pro upřesnění mám i golfa 7 na cng a tam to ukazuje jako tu na foru,jen jsem si říkal že škodovka to má jinak,ale jak vidím nemá.. Editováno: 10. leden 2020, autor: octavia TDI-81kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 1. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 Nikdo neporadí??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P1azer Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Že by starý FW rádia? Ja to tam normálně mám. (fotka z loňska) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Příspěvky přesunuty do samostatného tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 3. Únor 2020 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Co je FW rádia?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 Firmware... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.