FramerCars Vloženo 8. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2010 Ahoj. Jde to trochu lip do otacek a vyjeti kopce neda tak strasnou praci. Spotreba stejna - 4,7, ale pac jasem zkousel vysledek Chipu tak kolem 6,8 - ale to sem byl nemilosrdnej:-D Jinak kour z vyfuku o neco vic, ale zadny mracna .-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 vždyt mezi tdi a sdi je nesrovnatelny rozdil ve výkonu. a spotreba u tdi je rozhodne nižsi, nema cenu chipovat sdi motor, to je lpci koupit nejslapsi tdi a vykon je uplne jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
powerhunter Vloženo 6. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2010 Nebo předělat na T-SDI, ale to už je dražší sranda, ale výsledek je víc než slušnej. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kjuba Vloženo 21. Duben 2011 Sdílet Vloženo 21. Duben 2011 Možná záleží na kusu ale mám SDI, žádný chip ani nějaké super úpravy .. jel jsem s ní v jeseníkach potkal jsem fabku v kombiku v TDI ( nejspíš jednu z těch slabších ) on měl 14" já jsem měl 16" a ještě jsem byl naložený dvěma urostlýma chlapama .. na rovinkách 160, neuměl se mě zbavit, na odpich malinko lepší ale nic světového .. na konci jsem ho ještě ohulil .. takže mezi slabším TDI a SDI žádný velký rozdíl nehledej :-) leda že bys porovnaval RS TDI a SDI to pak ano .. a za tu spotřebu to stojí .. z Ostravy na Praděd a zpátky za 250 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marshall_DT Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Nazdar prosím vás o radu ako najlepšie zvýšiť výkon na 1.9sdi? Viem že sa s tým nedá veľa robiť ale aj maličkosť poteší :) (turbo tam nechcem dávať ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panjawa Vloženo 18. Duben 2020 Sdílet Vloženo 18. Duben 2020 Zapomeň na chip, umejt a naleštit auto, nafoukat gumy na předepsanej tlak a vyházet zbytečnej bordel z kufru, nic víc stím motorem nejde udělat, jedině prodat a koupit TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janik007 Vloženo 6. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2022 Chtěla bych se zeptat, jelikož jsem na stránce profi chiptuning viděla úpravu, kde chip by zvýšil kW na 61 a Nm na 163 a to už mi přijde jako docela fajn rozdíl... Jen by to bylo bez atestu a nevím, jestli to za ten risk stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza K. Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 (editace) 61 kW je nesmysl, na SDi nejde nic víc než přidat naftu. Trochu to pomůže, tak jestli už takhle nedýmí, tak udělat ve VAG motor->login->pak přizpůsobení kanál 1 a defaultní hodnotu 32768 trochu zvýšit (ale o moc to nejde, možná tak na 32780), anebo fyzicky poklepat hlavu čerpadla. Tím se zvýší volnoběžná dávka = čerpadlo dává víc nafty. Ještě tak pomůže odpojit hadičku EGR, popř. vyřadit klapku vzduchu, aby zůstala furt otevřená. Jede pak po těch úpravách maličko líp, možná těch 50-55 kW bude, ale 61 určitě ne. To co popisuju je operace na 2 minuty, a je hloupost platit někomu za chip, mám 2 SDička q víc to prostě nedá, není vzduch. Zdravím ;) Editováno: 8. Srpen 2022, autor: Honza K. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janik007 Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 https://www.profi-chiptuning.cz/osobni-automobily/skoda/fabia/1738-fabia-i-2001-2007-1-9-sdi-47-kw Tady je když tak odkaz na tu maximální úpravu. Nevím no, takže jen můžou někoho takhle nalákat a vytáhnout z lidí peníze? Jako je pravda, že jsem to viděla jen na této stránce no, nevím, moc se v tom nevyznám. :D Aha jo tak. A neublíží tyto úpravy tomu motoru? Jakoby nebyl by třeba ten chip bezpečnější a zdravější pro to auto? A když se tedy takhle upraví, tahá pak i do větších kopců? Je to jedna z věcí, která mě malinko mrzí, že ta síla do větších kopců odchází. Děkuji moc za odpovědi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Zkus napsat @motorpower, to je v tomto směru odborník. On ti to vysvětlí raz dva. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janik007 Vloženo 8. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2022 Dobře, děkuju moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.