Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Moc jsem na tohle auto zvědavý. Pokud by se šlo i cestou podpory ke snížení ceny, jako je tomu v Německu (čehož ale moc podpůrce nejsem), bude to zajímavá alternativa za druhé auto, až se bude v blízké budoucnosti měnit za jiné...

Upraveno od PetriCZECH

• Autor

Návrh studenta

6BCDD5F9-FAF2-4900-B480-CB9D9E09BC07.jpeg

Alternativa za druhé auto na cesty do práce a zpět. Zapomněl jsem to tam napsat, upravím. Na cestu do Chorvatska postačí Karoq (až mi ho konečně dodají)...na druhou stranu, my zrovna na ježdění autem k moři nejsme. ?

• Autor

Video i s historií

Enyaq

• Autor

Tak se nabíjí Enyaq Coupe při testech, neměl jsem čas čekat než dobije.

3.9. by měli být ceny i konfig.

AF1E64A4-7F9D-483D-A681-301558E3A6C1.jpeg

Téma ohledně elektroaut, které by asi mělo zajímat každého, kdo o nich uvažuje, nebo je již provozuje:

https://www.autoforum.cz/zajimavosti/nemci-zjistili-kolik-energie-ztraci-elektricka-auta-pri-dobijeni-tesla-je-nejhorsi/

BTW: @Pawouk Nešlo by založit nové hlavní téma v části SUV, která bude věnována nové Škodě Enyaq a toto vlákno tam již přesunout? Přeci jen, premiéra je za dveřmi :-)

Primlouval bych se zaroven o jedno hospodske tema, kde budou obvykli kritici rikat, ze se setrilo a tamhleto mela uz jejich dvacet let stara Fabia. No a kdyz uz by bylo u toho, Scala a Kamyk jsou dvojmodely a slusela by jim odbobne jako u FII/R jedna sekce.

• Autor

Jsem zvědav, jestli se v ČR chytí bez podpory, Citigo e se rozprodalo rychle a toto je daleko použitelnější ( dojezd, prostor, tažné ....)

Ono se Citigo rozprodalo hlavně za tu "lepší" cenu a ještě k tomu s dotačním plánem od samotného ČEZu, ohledně výhodné sazby na dobíjení elekřiny. Nepočítám dotace, které mohly získat firmy nebo úřady, které auto kupovaly jak divé. I teď se prodává za "přijatelnou" cenu, jak podotknou někteří zastánci, protože jde koupit pod 450000,-. Nicméně Enyaq bude jiná káva, tam to koketuje s velikostí ID.4 (rozvor je stejný jak u ID.3a myslím, že tomu bude odpovídat i cena. Podotknu, že menší ID.3 začíná na 1 014 900,- ....... a vzhledem k tomu, že Enyaq má být nová vlajková loď Škody, cena tomu bude jistě odpovídat.

• Autor

První série očíslovaná

9B3E3276-8626-4229-9CEE-DB699C358D52.jpeg

Edice Founders Edition bude mít speciální výbavu a bude se odlišovat také designem. Tato limitovaná edice 1 895 vozů připomíná založení podniku před 125 lety.

• Autor

Snímek obrazovky 2020-08-31 v 20.30.58.png

e1.thumb.jpg.0a63d97cfe3162e98b2d21f2cdafa7b3.jpg

e2.thumb.jpg.f954cbb5397c34ca206ed4924d08069b.jpg

e3.thumb.jpg.5bfa0c893a555c3c413a73b049f8f1d3.jpg

e4.thumb.jpg.baca008d330d3d2e56c2ca9e15b65148.jpg

e5.thumb.jpg.d679d6e9ec89b704772077b3db79ff1e.jpg

e6.thumb.jpg.3e1cb9f98bb0f728879864c50835d4d3.jpg

e7.thumb.jpg.62bfc0b5d0e8862ff0d4eec962ac2435.jpg

e8.thumb.jpg.0857a1334d1db933b1f84cdd444c45ce.jpg

e9.thumb.jpg.ba1c61e6f4f56f43977e2de686cc704a.jpg

e10.thumb.jpg.38ee99e5df2f1a464577392dff30a51c.jpg

Nevím, prostě asi nejsem fanda takového designu a ani SUV. Za mě nic originálního, šokujícího. 

V té černé asi bude ucházející, no ta bílá tomu za mě opravdu nesluší. Interiér opět v duchu podivné módy situován jen na obří displej.

Celkově mi chybí jednoduchost designu, přijde mi to všechno takové naroubované na sílu. No je to jen můj názor, očekávám protichůdné reakce. :kol-47:

• Autor

Také jsem čekal nějaký wow efekt stylu ID.3. Ale výdechy prohozeny s ovladači než u O4, vypadá to lépe. Zadní část taková nic moc.

Exteriér je typický škodovácky... nenadchne, ale určite ani neurazí. Uvidíme, čo to bude v reálnej premávke.

Prekáža mi jedine galimatiáš v oblasti bočných spätákov.. prečo to má delené predné bočné okná? Žeby príprava do budúcnosti na späťáky cez kamery? ID.4 to má úplne rovnako....

• Autor

Více detailu

Enyaq

před 7 hodinami, brrrrm napsal:

Exteriér je typický škodovácky... nenadchne, ale určite ani neurazí. Uvidíme, čo to bude v reálnej premávke.

Prekáža mi jedine galimatiáš v oblasti bočných spätákov.. prečo to má delené predné bočné okná? Žeby príprava do budúcnosti na späťáky cez kamery? ID.4 to má úplne rovnako....

Vypadá to tak, že by jinak nešlo stáhnout přední okénko? Ta černá varianta vypadá na SUV od škodovky (na rozdíl od hnusných Karoqů etc) celkem schopně, obrovský displej bych musel vidět z místa řidiče, takto těžko soudit.

Veril som, že bude nejaký iný dôvod. Teraz pozerám, že podobné trojuholníky má aj golf a passat... ale leon s podobným typom späťáku nie. Neva.. je to detail, ktorý som si všimol až tu..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.