Návštěvník Vloženo 6. Červenec 2024 Vloženo 6. Červenec 2024 Podarilo sa niekomu vyriesit tie vibracie ? Mam 1,0tsi 81kw evo a tiez citim vibracie v interieri na volnobehu niekedy viac niekedy skoro vobec . Nejak extra to neriesim len som chcel vediet ci sa to niekomu podarilo Citovat
Torro Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 Zdravím všechny. Mam stejný problém viz odkaz. Tohle přece není normální. Citovat
Dodi 15 Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 Ten zvuk je jako když fungují jen dva válce - nehezké. Dělá to jen na volnoběh? Za jízdy vše ok? Citovat
Torro Vloženo 16. Říjen 2024 Vloženo 16. Říjen 2024 To klepání je jen na volnoběh, když i na volnoběh trochu přidám plyn tak to na pár vteřin utichne, zachvilku ale opět klepání. Citovat
boonno Vloženo 17. Říjen 2024 Vloženo 17. Říjen 2024 No tohle je opravdu zvláštní a nepřijde mi to normální. Auto se mi na volnoběh občas lehounce zatřese, ale jinak je tichoučké. Určitě to není standardní chování. 1 Citovat
LuBe79 Vloženo 17. Říjen 2024 Vloženo 17. Říjen 2024 Souhlasim, takhle to na 81ce absolutne slyset neni, to ze se drobne chveje je jen citit pod zadkem, ale zvukove absolutne neslysitelne - tady bude jeste nejaky jiny problem... Citovat
Torro Vloženo 17. Říjen 2024 Vloženo 17. Říjen 2024 11. listopadu jsem se objednal na servis, auto je ještě 2 roky v záruce. Tak dám vědět jak si s tím poraděj. 2 Citovat
Durikee Vloženo 10. Prosinec 2024 Vloženo 10. Prosinec 2024 @Torro Podarilo sa ti nieco zistit v servise? Citovat
Torro Vloženo 10. Prosinec 2024 Vloženo 10. Prosinec 2024 Závada vyřešena. Dle servisu byl ohnutý nějaký plech okolo výfuku. Plech narovnali a už se nic netřese. Citovat
Návštěvník Vloženo 10. Února Vloženo 10. Února ahoj , na internete som podla čisla hladal pravy silenblok motora a je pri nom napisane hydro ulozenie moze byt ze je tam nejaky olej ? lego to mam okolo neho zamastene . a vyzera ze ten silenblok netlmi ako by mal motor dost chveje . porovnaval som z druhym autom kde je to v pohode . Citovat
dv80 Vloženo 29. Dubna Vloženo 29. Dubna ahoj, vibrace u motoru 1.0 81kw evo, na volnoběh v kabině i výfuku, stačí přidat plyn na cca 1000ot a vše se zklidní, přemýšlím, že bych zvýšil otáčky na volnoběh, ale nevím jak , tak tedy alespoň díky za stop/start . Co pomáhá je výměna oleje, tedy u mě, zelený ow-20, tím se vibrace na cca 2-3tis. zmenší, ale nezmizí. V aut. serv, řekli, že je to tak normální- co jiného. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.